2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Hasznosíts újra, ökosan!

Az Öko-Kord Országos Nonprofit Kft. és a National Geographic Kids magazin Hasznosítsd újra, ökosan! címmel kreatív pályázatot hirdet a háztartásban keletkező csomagolóanyagok újrahasznosítására. Korhatár: 7-14 év
Pályázni az www.ngkids.hu oldalon történő regisztrációval, és a pályaműről készült fotó feltöltésével lehet.
A fém hulladékok újrahasznosítására kiírt pályázatra a pályaművek beküldési határideje 2011. július 4.
A pályázattal a koordináló szervezet nem pusztán a figyelmet kívánja felhívni a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára, hanem valódi cselekvési alternatívát szeretne bemutatni a 7-14 éves korosztály számára. Ennek megfelelően a pályázatban résztvevő gyerekek az olvasottak alapján tárgyakat készíthetnek az aktuális anyagfajta felhasználásával.
A beküldött képek alapján bizottság dönt a legjobb pályaművekről. A beküldött pályázatok a használati érték, az elkészíthetőség nehézségi foka (minél könnyebb és mások számára is elkészíthető annál jobb) és esztétikai megjelenés szempontjából kerülnek elbírálásra. A pályaművek értékelése havonta, anyagfajtánként történik, a nyertesek értékes nyereményeket kapnak. A játék fődíjának (egy magyar gyártmányú kerékpár) sorsa közönségszavazatok alapján fog eldőlni.
Részletek: www.oko-kord.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek