2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Expedíciózz a háztartásban, a Szinva-teraszon!

Az „Expedíciózz a háztartásban” című rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet az fogyasztás csökkentésének szükségességére és növelje a megújuló energiák használatára vonatkozó ismereteket. Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt környezetvédelmi rendezvényünkre 2012. június 6-án a Szinva-teraszra!

Az „Expedíciózz a háztartásban” című rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet az fogyasztás csökkentésének szükségességére és növelje a megújuló energiák használatára vonatkozó ismereteket. Így például az öko-építészeti megoldásokról, a megújuló erőforrások alkalmazási lehetőségeiről, a megelőzést és víz takarékosságot szolgáló technikákról, a hulladékminimalizálásról adnak tanácsokat, bemutatják a környezet és emberi egészséget kímélő szereket, vegyi anyagokat, melyeket érdemes a jövőben a tisztítás, tisztálkodás, barkácsolás során a háztartásunkban alkalmaznunk.

A gyerekek és felnőttek kiállítás és játékos foglalkozások keretein belül ismerhetik meg a kampány üzeneteit, minden órában – kérdőívet, totót kitöltött – gyerekek és felnőttek között ajándékokat sorsolunk ki.

A rendezvény főszervezője: Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata – www.kothalo.hu

A Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata a kampány során június elejétől az ország 9 nagyvárosában invitálja standjaihoz a lakosokat annak érdekében, hogy a tanácsadók segítségével felfedezhessék a környezettudatosabb életmódhoz szükséges megoldásokat, technológiákat és eljárásokat, melyeket kisebb-nagyobb erőfeszítéssel, de ők is alkalmazhatnak háztartásukban.

Az Ökológiai Intézet Alapítvány környezeti tanácsadói június 6.-án, (szerdán), 11-17 óra között Miskolcon a Szinva-teraszon várják az érdeklődőket.

14 órakor egy sajtótájékoztató keretében, alkalom adódik arra is, hogy megismerhessünk egy óceánon hajózó elkötelezetten környezettudatos hazai vitorláscsapatot is, s hogy ők milyen módon törekednek saját expedíciójuk környezeti hatásait minimalizálni, hétköznapjaikat zöldíteni (www.80liter.hu ).

A projekt honlapja: www.expediciozzokosan.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…