2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A mobilházzal mobillá válhatunk

A mobilházzal mobillá válhatunkHogy mennyire nem csupán reklámszlogen a fenti címben leírt állítás, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy minket, magyarokat az uniós csatlakozás óta még inkább gyakorta ér az a vád, hogy boldogulásunkat a mobilitás hiánya akadályozza. Történelmi múltunkból adódóan is röghöz kötöttebbek vagyunk, mint nyugat-európai szomszédaink, nehezebben mozdulunk, költözünk, hagyjuk ott otthonunkat, s most lám erre itt a megoldás: a mobilház. A mobilház velünk költözik, vagy mi a házunkkal oda ahová szeretnénk.

Mit tud a mobilház?- kérdeztem Péchy Ágnes területi képviselőt.
• A mobilház a világ szinte minden részén elterjedt, kedvelt termék. Amit mi kínálunk az egy hazai gyártmányú alvázra épített, kerekeken guruló ház Az egyszerű berendezéstől a luxus kivitelig választható formában gyártjuk, a megrendelő igénye szerint. Magyarországon eddig inkább a nyaraló, iroda változata terjedt el, de ma már egyre nagyobb az igény a lakás célú felhasználásra.

Milyen technikai paraméterekkel rendelkezik?
• Falai szendvicspanelből épülnek, műanyag nyílászárókkal. Falvastagságai különböző méretűek,/ 60-80mm / 3 vagy 4 évszakban használhatót gyártunk.
Tetejére színes cserepes lemez kerül. A mobilházak hőszigetelése kiváló. Sokféle alapterületből választhatunk, 18,24,30,38,48,54,76 négyzetméteres is lehet az épület, vagy akár ennél nagyobb méretű is, több darab összekapcsolásával. Mobilházaink a csarnokban készülnek el és teljesen készen, berendezve, felszerelve kerülnek szállításra. Telepítése semmilyen alapot, talaj előkészítést nem igényel, szállítás után bakokon áll. Fődarabokra (alváz, falszerkezet, tetőszerkezet) 3 év garanciát vállalunk.

Ma nagyon fontos szempont, az energiafelhasználás, az energiatakarékosság, a környezetbarát anyagok felhasználása. A mobilháznál ezt figyelembe vették?
• Idő, költség és energiakímélő a ház minden szempontból, s az egyik legfontosabb, hogy még csak építési engedély sem kell hozzá. Gyártása 3-4 hét, telepítése 2 óra alatt történik. Gyártásánál igyekszünk környezetbarát, újra hasznosítható anyagokat használni, beépíteni. Energia igénye, fűtési költsége töredéke a hagyományos épületekének. A mobilház eltávolításnál, újra telepítésnél, semmilyen bontási anyag, környezeti kár nem keletkezik. Mobilházainkban minden közmű előre kiépített, így a villany, víz és szennyvíz vezetékek. Igény szerint légkondi, fűtés és egyéb kiegészítő elemek is rendelhetők. Minden közműcsatlakozó a fürdőszoba alatt csatlakoztatható, flexibilis kötőelemekkel a hálózatra.

Berendezve is szállítják? Ez mit jelent?
• Szó szerint értendő, teljes belső berendezéssel is megrendelhető, amely igény szerint változtatható. Tehát a szobában benn vannak a szekrények, ágyak, éjjeli szekrény, polc, lámpatestek, a fürdőszobában a hidromasszázs zuhanykabin, mosdó, tükrös szekrény, WC. a konyhában, étkezőben a konyhapult, mosogató, hűtő, tűzhely, szagelszívó. Kétszemélyes ággyá nyitható étkező. Ezekre a termékekre egy év garanciát vállalunk. Ez a berendezés persze akkor van így, ha lakóházat rendel valaki…

Mert még mit lehet?
• A mobilházak hasznosításának széles a palettája: lehet lakás, nyaraló, vadászház, hobbi ház, iroda, mobil bank, orvosi rendelő, labor,óvoda, munkásszálló, büfé, vendéglátó stb. Katasztrófa, természeti csapás esetén gyors, előkészítést nem igénylő telepítése miatt nagy lehetőségeket rejt. A mobilházaknak nagy szerepe van a turizmus kiszolgálásában. Minőségi szállást biztosítanak nyaralás, pihenés közben.

Meddig használhatjuk mobilházunkat?
• A használhatósági ideje, élettartama minimális karbantartási költségek mellett minimum huszonöt év.

A másik lényeges szempont az ár. Mibe kerülnek a házak?
• Nagyon kedvező az ár, de nem lehet négyzetméter árra visszaszámolni, mert olyan sokféle a négyzetméter, és a berendezés. Így mindig mindenkinek egyedi árajánlatot adunk.

Hol érdeklődhetnek azok akik szeretnének ilyen házat rendelni?
• A 703925896 mobilszámon vagy a kisau01@gmail.com e-mail címen várom az érdeklődők jelentkezését.

 

Ha most október 31-ig megrendeli mobilházát tőlünk, akkor részt vesz sorsolásunkon. Nyertesünket a Szőlőszem Farmon eltölthető csodálatos hétvégével ajándékozzuk meg.

 

A mobilházzal mobillá válhatunk A mobilházzal mobillá válhatunk

A mobilházzal mobillá válhatunk A mobilházzal mobillá válhatunk

A mobilházzal mobillá válhatunk

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…