2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

61 kutyus és 15 cica keres gazdát a héten

Hatvannegyedik alkalommal tartjuk meg a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.) 2017.szeptember 09.-én, szombaton, 10 és 14 óra között nyílt napunkat. Várjuk azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnának kutyát vagy örökbe fogadnák gazdátlan állataink egyikét. Jelenleg 61 kutya és 15 cica részére keresünk hűséges gazdit.

A szokásos szombati nyílt napon látogatóink most is sétára indulhatnak állatainkkal, és ha beleszeretnek valamelyik kutyusunkba vagy cicába és gondoskodni szeretnének róla a jövőben, akkor most is örökbe fogadhatják! Minden állatunkról elmondható , hogy csak úgy adjuk oda leendő gazdájának, ha megtörtént az orvosi vizsgálata és egészséges. A telepünkre bekerült minden állatot féregtelenítünk és bolhamentesítünk. Hat hónapnál fiatalabb kölykeinket mikrochippel és minden esetben parvo elleni védőoltással, a növendék, valamint felnőtt ebeket veszettség elleni oltással és mikrochippel látjuk el.

Állataink a látogatói szeretettől nagyon sokat fejlődnek, számukra a legnagyobb ajándék a simogatás és a séta. Rendkívüli örömet és hálát mutatnak minden egyes sétanapon. Az elmúlt két hétben 19 kutyánk került gazdához vagy más befogadó szervezetekhez.

Érkezik a cudar idő, esténként már hűvösebb van, így igyekszünk időben felkészülni; ezért szívesen fogadunk adományként :

·         takarót, szőnyeget, használt ruhát, kabátot az ólak kibéleléséhez, főként kölyök állataink számára.

·         cicaházat, vagy annak kialakításához használható dobozokat

·         szénabálát

·         használt edényeket az állataink etetéséhez, itatásához

·         játékokat, plüssöket

Köszönjük a telepen elhelyezett állatok számára eddig felajánlott adományokat – száraztápot, csontos húst, baromfihúst, kutya szalámit, rizst, takarókat, etetőedényeket, szőnyegeket, tárgyi eszközöket – és a segítő közreműködést.

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy továbbra is együtt segíthessünk!

A gazdira váró állatainkat megtekintheti honlapunkon, és keresse fel Facebookoldalunkat is.

GörcsösnéSzegedy Eszter

Miskolci Állategészségügyi Telep

telepvezető

06-70/333-6625

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek