2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

59. Nyílt nap az Állategészségügyi Telepen

Ötvenkilencedik alkalommal tartjuk meg a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.) 2017. június 1-én, szombaton, 10 és 14 óra között nyílt napunkat. Várjuk azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát vagy örökbe fogadnák gazdátlan állatunk egyikét.

Az 59. nyílt napon is sétára indulhatnak állatainkkal látogatóink, és ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha megtörtént az orvosi vizsgálata és egészséges. A telepünkre bekerült minden állatot féregtelenítünk. Hat hónapnál fiatalabb kölyköket mikrochippel és legtöbb esetben parvo elleni védőoltással, a növendék, valamint felnőtt ebeket veszettség elleni oltással és mikrochippel látjuk el.

Állataink a látogatói szeretettől nagyon sokat fejlődnek. Rendkívüli örömet és hálát mutatnak minden egyes sétanapon. A simogatás, sétáltatás a legnagyobb ajándék állataink számára. Jelenleg 82 kutya és 20 macska részére keresünk hűséges gazdát. Az elmúlt két hétben 22 kutyánk és 7 macskánkkerült gazdához vagy állatmenhelyre, más befogadó szervekhez.

Továbbra is szívesen fogadunk adományként használt edényeket az állataink etetéséhez, takarót, szőnyeget az ólak kibéleléséhez, főként kölyök állataink számára. Köszönjük a telepen elhelyezett állatok számára eddig felajánlott adományokat – száraztápot, csontos húst, baromfihúst, kutya szalámit, rizst, takarókat, etetőedényeket, szőnyegeket, tárgyi eszközöket – és a segítő közreműködést.

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy továbbra is együtt segíthessünk!

A gazdira váró állatainkat megtekintheti honlapunkon, és keresse fel Facebook oldalunkat is.

Molnár Attila

Miskolci Állategészségügyi Telep

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek