2024. 04. 15. hétfő

Anasztázia, Tas
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF

58. Nyílt nap az Állategészségügyi Telepen

Ötvennyolcadik alkalommal tartjuk meg a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.) 2017. június 17-én, szombaton, 10 és 14 óra között nyílt napunkat. Várjuk azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát vagy örökbe fogadnák gazdátlan állatunk egyikét. Az 58. nyílt napon is sétára indulhatnak állatainkkal látogatóink, és ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha megtörtént az orvosi vizsgálata és egészséges. A telepünkre bekerült minden állatot féregtelenítünk. Hat hónapnál fiatalabb kölyköket mikrochippel és legtöbb esetben parvo elleni védőoltással, a növendék, valamint felnőtt ebeket veszettség elleni oltással és mikrochippel látjuk el.

Állataink a látogatói szeretettől nagyon sokat fejlődnek. Rendkívüli örömet és hálát mutatnak minden egyes sétanapon. A simogatás, sétáltatás a legnagyobb ajándék állataink számára. Jelenleg 74 kutya és 12 macska részére keresünk hűséges gazdát. Az elmúlt két hétben 24 kutyánk és 10 macskánk került gazdához vagy állatmenhelyre, más befogadó szervekhez.

Továbbra is szívesen fogadunk adományként használt edényeket az állataink etetéséhez, takarót, szőnyeget az ólak kibéleléséhez, főként kölyök állataink számára. Köszönjük a telepen elhelyezett állatok számára eddig felajánlott adományokat – száraztápot, csontos húst, baromfihúst, kutya szalámit, rizst, takarókat, etetőedényeket, szőnyegeket, tárgyi eszközöket – és a segítő közreműködést.

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy továbbra is együtt segíthessünk!

A gazdira váró állatainkat megtekintheti honlapunkon, és keresse fel Facebook oldalunkat is.

Molnár Attila
Miskolci Állategészségügyi Telep
mb. telepvezető

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek