2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Újabb fejlesztés a Zsarnai piacon

A Zsarnai piac 2020-ban elkezdett fejlesztési projektje egy újabb állomásához érkezett. Letelepítésre került három darab sorompó és a működtetésükhöz szükséges szoftver, melyek a jövőben az árusok gyorsabb bejutását hivatottak segíteni.

 

A 3-as kapunál lévő sorompót azok az árusok vehetik igénybe, akik az adott hónapra bérelt területtel rendelkeznek, – számukra a behajtást egy előre regisztrált telefonszámról indított hívás teszi lehetővé – míg a 4-es kapunál lévő, pénztáros által vezérelt sorompó a helypénz megfizetése után emelkedik fel. A kijutást segítő 3. sorompót az útba telepített érzékelő vezérli. A szerkezet tesztüzeme decemberben indul.

 

Az eddig végrehajtott fejlesztések mind a vásárlók és árusok érdekében történtek: 2500 négyzetméternyi területen végeztek mart aszfaltozást, kialakítottak 600 négyzetméternyi árusító helyet, lefedték a vásárlói folyosót, és létrehozták a kőasztalok melletti árusítói parkolókat.

 

Jövőre – a felmerülő igények figyelembevételével – további korszerűsítéseket terveznek a „Zs-centerben”. A fejlesztések az árusító területek pontos kijelölésével, a kőasztalok lefedésének bővítésével, és a mellettük lévő csapadékvíz-elvezető kialakításával folytatódnak majd.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szombat hajnalban kigyulladt egy százhúsz négyzetméteres családi ház egyik szobája, valamint a tetőszerkezete Halmajon, a Széchenyi úton. Az encsi …

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …