2024. 05. 26. vasárnap

Evelin, Fülöp
1 EUR 385 HUF
1 GBP 452 HUF

Új pszichoaktív anyaggal kereskedett

A miskolci rendőrök elfogták a terjesztőt és gyanúsítottként hallgatták ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 36 éves miskolci lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint az elkövető 2022. január 31-ét megelőzően Miskolcon új pszichoaktív anyaggal kereskedett. A férfit 2022. augusztus 10-én a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai fogták el. A miskolci rendőrök házkutatást végeztek a férfi lakóingatlanjában ahol több mint 10 gramm fehér színű kristályos anyagot, több százezer forint készpénzt és arany ékszereket foglaltak le.

A gyanúsítottat a Miskolci Rendőrkapitányságra történő előállítását követően a nyomozók kihallgatták, aki az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Túlzott segítőkészsége, majd sápadtsága tette gyanússá azt a férfit, akinek autójában több mint nyolcezer doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát és n…
Időugrás a patikában
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy számlázási láncolat ellenőrzésekor négy gyógyszertárnál állapította meg, hogy gyógyszerészi szolgáltatásról szó…

További cikkek