2022. 09. 27. kedd

Adalbert
1 EUR 409 HUF
1 GBP 457 HUF

Új pszichoaktív anyaggal kereskedett

A miskolci rendőrök elfogták a terjesztőt és gyanúsítottként hallgatták ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 36 éves miskolci lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint az elkövető 2022. január 31-ét megelőzően Miskolcon új pszichoaktív anyaggal kereskedett. A férfit 2022. augusztus 10-én a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai fogták el. A miskolci rendőrök házkutatást végeztek a férfi lakóingatlanjában ahol több mint 10 gramm fehér színű kristályos anyagot, több százezer forint készpénzt és arany ékszereket foglaltak le.

A gyanúsítottat a Miskolci Rendőrkapitányságra történő előállítását követően a nyomozók kihallgatták, aki az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Rally Legendre teszteltünk!
Köbliék a Rally Legend előtt kicsit megmozgatták a Skoda Feliciat. 58 verseny kilométert és 7 gyorsot teljesített a Sopia-Net Mediterrán Rally az Int…

További cikkek