2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Megjelent Ress Hajnalka nyári, pezsdítő dala

A tehetséges énekesnő ezúttal egy igen szenvedélyes, laza, szórakoztató klippel rukkolt elő, amely hamar a nyári évszak egyik slágerévé válhat. A Holdon át című dal egy könnyed, pozitív szerzemény, amely minden generáció számára varázslatos zenei élményt nyújt.

 

Ress Hajni új dala egy életérzés, amely ebben a nyári időszakban kifejezetten aktuális, a gondtalan kikapcsolódásról, és önfeledt szórakozásról szól.

 

– Az idei nyárig minket, embereket ért hatásokkal szemben az igazán felhőtlen és örömteli időszakot szeretné visszaidézni-megidézni, mert nagy szükségünk van erre! Nem hagyhatjuk, hogy csak az aggodalom legyen rajtunk úrrá, mert az élet telis-tele van szuper dolgokkal, melyekből töltekezhetünk. Elég, ha csak akár a nyár adta szerelmekre gondolunk, ami a levegőben ilyenkor „az illatok hangján” talál meg minket! A kliphez csatlakozott Frindik Nóra, aki rengeteg hazai topnézettséget elért videóban közreműködött táncosként, de akár nemzetközi sztárok klipjében is láthattuk már az ő dinamikus és lehengerlő tánctudását. Saját dalokra vágytam jó ideje, és a legzseniálisabb emberrel hozott össze az élet, hiszen 2021-ben zenei producerem lett Szűcs Norbert. Ez már a harmadik klip Norbival, akivel az első, a Jégmadár majdnem 1 milliós nézettséget produkált, mint első saját dalos előadó, és a Szívverés is komoly sikereket ért el a zeneszeretők körében – részletezte Ress Hajni.

 

Zene, zenei producer, rendező: Szűcs Norbert

Szöveg: Szűcs Norbert, Ress Hajni

Operatőr: Mayer Zoltán

Smink: Németh Brigitta Nóra

 

A klip itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=vDv488Qjs84

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Tegyünk együtt a gyermekekért!
A közelmúltban tartották a Tűzcsiholó Egyesület Tegyünk együtt a gyermekekért! című konferenciáját Budapesten, a Magnet Közösségi Házban. Az egyesület…

További cikkek