2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

Videoton – DVTK 2-1 (0-0)

Igazi rangadót játszott a DVTK Székesfehérvárott az OTP Bank Liga 9. fordulójában, ahol a Videoton egy balszerencsés öngóllal nyerte meg a találkozót.

OTP Bank Liga 9. forduló
Videoton FC – Diósgyőri VTK 2-1 (0-0)

Székesfehérvár, Sóstói Stadion, 5000 néző. Játékvezető: Bognár Tamás (Kispál Róbert, Georgiu Theodoros; Vad II. István, Farkas Ádám).
Videoton: Calatayud – Szolnoki, Juhász R., Vinicius, Stopira – Simon Á. – F. Oliveira, Sándor Gy., Kovács I., Gyurcsó – Nikolics. Vezetőedző: Joan Carrillo.
DVTK: Radoš – Okuka, Alves, Kádár, Husić – Egerszegi, Elek, Bognár I., Barczi – Takács T., Griffiths. Vezetőedző: Szivics Tomiszláv.
2014-2015: Videoton – DVTK
A mérkőzés végén még Ivan Radoš is előrement gólt szerezni (Fotó: Szabó Gábor)

Csere: Takács T. helyett Grumić a 37., Egerszegi helyett Bacsa a 60., Barczi helyett Marjanović a 72., Gyurcsó helyett Trebotić a 79., F. Oliveira helyett Álvarez a 86., Nikolics helyett Feczesin a 90+3. pecben.
Sárga lap: Sándor Gy. a 20., Grumić az 53., F. Oliveira az 56. Husić és Szalai V. (kispadon) az 57., Elek a 61., Kovács I. a 70., Juhász R. a 78., Bacsa a 87., Szolnoki a 90+3., Feczesin a 90+4. percben.
Gólszerző: Nikolics (1-0) az 54., Grumić (1-1) a 81., Alves (2-1, öngól) a 86. percben.

Kulcspillanatok

54. perc: Bal oldali szabadrúgás után a jobb oldalon F. Oliveira elé került a labda, aki a 16-os jobb oldali sarkától középre adott, ahol Nikolics Nemanja 10 méterről a kapu jobb oldalába húzta a labdát, 1-0.

81. perc: Bognár jobb oldali szögletét az ötös sarkán Kádár csúsztatta meg, Miroslav Grumić estében a gólvonaltól 2-3 méterre a kapuba lőtte, 1-1.

86. perc: Egy jobboldali beadásba rosszul ért bele a középen menteni akaró William Alves, öngól, 2-1.


Edzői értékelések

Joan Carrillo: – Számunkra nehezen kezdődött a mérkőzés, a két csapat teljesen eltérő stílusban is játszik, mi passzokkal, a DVTK beívelésekkel próbál a kapu előterébe kerülni, ennek a két filozófiának a csatája is volt ez a találkozó. Az első félidőben sok szabálytalanság volt az első félidőben. Véleményem szerint a győzni akarás döntötte el a mérkőzést a javunkra. Az egész csapattal elégedett vagyok, a legjobb játékosok minket erősítenek ma Magyarországon.
Szivics Tomiszláv: – Jó mérkőzést játszottunk, mert két minőségi csapat lépett pályára. Az első félidőben az előzetes várakozásaimnak megfelelően nagy taktikai harc zajlott a pályán, kölcsönösen lezártuk egymás elől a területeket, vártuk egymás hibáját. Miután ez megtörtént, azután kinyitottuk a játékot. Gratulálok a Vidinek, nagyon jól összerakott csapat, azonban nem érdemeltük meg a vereséget, ikszes meccsnek éreztem, sőt 1-1 után azt gondoltam, mi szerezzük meg a győztes gólt. Szeretnék a saját csapatomnak is gratulálni, mert több mint száz százalékot tettünk ebbe a mérkőzésbe. Szerencsénk sem volt, mert Takács Tamás bokája aláfordult, ezért kellett lecserélni, Elek Ákos sérülten játszotta végig szinte az egész mérkőzést. Nagy hiba előzte meg azt az utolsó gólt, nekem úgy tűnt, hogy a 86. percben a beadás előtt kinn volt a labda, de nem foglalkozunk ezzel, megyünk tovább. Időnként mindenki hibázik, mi is, más is. A nagy rangadókat, mindig egy apróság dönti el, most sajnos nem a mi javunkra.

Fotó:Szabó Gábor

Forrás:dvtk.eu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…