2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Triatlonoztak a labdarúgók

Triatlonnal folytatódott hétfőn délután a DVTK labdarúgói számára a nomád edzőtábor. Bódog Tamás tanítványai Dédestapolcsányból Vadnára kerekeztek, majd a Vadna Parkban úszás és futás szerepelt a programban.


Triatlonoztak a labdarúgók

Amint arról korábban beszámoltunk, szombaton megérkeztek a DVTK labdarúgói a Nagyvisnyó mellett található nomád edzőtáborba. A tábor első három edzésén mezőn, erdőben és tóparton futottak a labdarúgók.

Vasárnap délután előkerültek a kerékpárok is, ekkor a Lázbérci-víztározó környékén tekertek a piros-fehérek.

A hétfő délelőtt a vasárnapihoz hasonlóan erdei, majd tóparti futással telt, délután pedig Dédestapolcsányból Vadnára vezetett a csapat útja.
triatlon12.jpg
Fotók: Szabó Krisztián

A megérkezést követően úszás, majd futás következett a Vadna Parkban. Az üdülőközpont munkatársainak segítségét ezúton is köszönjük!

A hétfő estét még az erdei faházakban tölti a csapat, kedden pedig az edzőtábor zárásaként a miskolci Csorba-tavon fognak kajakozni. Pihenőnap nem lesz, szerdán délután újra a DVTK Edzőközpontban lesz jelenésük a játékosoknak, akik négy nap „labdamegvonás” után immár újra a játékszerrel együtt készülhetnek tovább a július 15-i bajnoki rajtra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek