2021. 07. 30. péntek

Judit, Xénia
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF

Triatlonoztak a labdarúgók

Triatlonnal folytatódott hétfőn délután a DVTK labdarúgói számára a nomád edzőtábor. Bódog Tamás tanítványai Dédestapolcsányból Vadnára kerekeztek, majd a Vadna Parkban úszás és futás szerepelt a programban.


Triatlonoztak a labdarúgók

Amint arról korábban beszámoltunk, szombaton megérkeztek a DVTK labdarúgói a Nagyvisnyó mellett található nomád edzőtáborba. A tábor első három edzésén mezőn, erdőben és tóparton futottak a labdarúgók.

Vasárnap délután előkerültek a kerékpárok is, ekkor a Lázbérci-víztározó környékén tekertek a piros-fehérek.

A hétfő délelőtt a vasárnapihoz hasonlóan erdei, majd tóparti futással telt, délután pedig Dédestapolcsányból Vadnára vezetett a csapat útja.
triatlon12.jpg
Fotók: Szabó Krisztián

A megérkezést követően úszás, majd futás következett a Vadna Parkban. Az üdülőközpont munkatársainak segítségét ezúton is köszönjük!

A hétfő estét még az erdei faházakban tölti a csapat, kedden pedig az edzőtábor zárásaként a miskolci Csorba-tavon fognak kajakozni. Pihenőnap nem lesz, szerdán délután újra a DVTK Edzőközpontban lesz jelenésük a játékosoknak, akik négy nap „labdamegvonás” után immár újra a játékszerrel együtt készülhetnek tovább a július 15-i bajnoki rajtra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lángi Attila – Schmidt Ádám, BMW E86 Z4 M  Nehézkesen indult, de végül problémamentesen fejeződött be a Székesfehérvár-Veszprém Rally Lángi Attila …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum