2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
Szombaton ismét itthon játszik a Vénusz

Szombaton ismét itthon játszik a Vénusz

Szombaton ismét itthon játszik a VénuszSzombaton délelőtt 11:00-kor rendezik a női NB. I-es futsal bajnokság 16. fordulóját, ahol a Generali Arénában a Vénusz a Salgótarján csapatát fogadja. A miskolciak az elmúlt fordulókban jól szerepeltek, így most is a három pont megszerzése a cél.

Az őszi fordulóban már találkoztak a csapatok, és akkor a Salgótarjáni Skorpióknak sikerült pontot rabolni a Miskolci Vénusztól. A tabella utolsó előtti helyén álló vendégek minden bizonnyal most is igyekeznek megnehezíteni a miskolci lányok dolgát, ám jelen esetben remélhetőleg beigazolódik majd a papírforma, és győz a Miskolci Vénusz.

Sárréti Géza: (Miskolci Vénusz): Tanultunk a legutóbbi salgótarjáni mérkőzésből, ezért nagyobb odafigyelést, koncentráltabb játékot várok a csapattól. Remélem jobb, eredményesebb játékot tudunk mutatni azoknak a szurkolóknak, akik majd kilátogatnak a mérkőzésünkre. Mivel pontvesztés nem fér bele a terveinkbe, ezért a lányoknak is jobban akarniuk kell majd a győzelmet, amihez több energiát kell mozgósítaniuk, mint legutóbb.


Garadnai Erika (Média-csoport)

www.miskolcivenusz.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …