2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
Autókozmetika - Szétkapkodták a versenyautót

Családi tragédia Miskolcon

Családi tragédia MiskolconTegnap délután Miskolcon családi veszekedéshez riasztották a rendőröket. A kiérkező járőröknek a férj utcára kizuhant tetemével, valamint a lakásban lévő feleség holttestével kellett szembesülniük.

A rendőrséget a nő szintén a társasházban lakó lánya értesítette, miszerint anyja kilencedik emeleti albérleti lakásából anyja sírását és segélykérését hallotta, de ajtót nem nyitottak neki.

Az események ezek után gyorsan követték egymást: a zárt lakás konyhaablakából a férj levetette magát, míg az albérletbe behatolva a feleségnek csak élettelen testét találták a nyomozók.

Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság – szakértők bevonásával – a Btk. 166.§ (1) bekezdésébe ütköző és aszerint minősülő emberölés bűntett gyanúja miatt folytat eljárást.

 

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek