2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Sportszerű futball – szervezett, rendezett keretek között

Sportszerű futball – szervezett, rendezett keretek között

A közelmúltban együttműködési megbeszélést tartott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Magyar Labdarúgó Szövetség B-A-Z. Megyei Igazgatósága. A két szervezet között fennálló – országosan is példaértékű – együttműködési megállapodás alapján a Labdarúgó Szövetség értékelte a 2010/2011. évi szezon eddigi tapasztalatait, a rendbontásokat, feltárták a rendezési hiányosságokat, valamint szót váltottak arról, hogy mit kell tenni a labdarúgó fegyelmi helyzet javítása érdekében.

Az április 28-án tartott megbeszélésen a főkapitányság vezetői mellett részt vettek a városi rendőrkapitányok is. Dr. Vereckei Csaba dandártábornok, megyei főkapitány arról biztosította a szövetség vezetőit, hogy az együttműködést a jövőben is fenntartják és továbbra is nagy körültekintéssel járnak el a kiemelt kockázatú mérkőzések esetében.

A Magyar Labdarúgó Szövetség B-A-Z. Megyei Igazgatóságát Balázs András elnök, Sajti Viktor igazgató, dr. Engel György alelnök, és Friedl Csaba a versenybizottság vezetője (aki nem „mellesleg” a rendőrség munkatársa) képviselték.

A szövetség és a rendőrség erőfeszítéseit jó partnerként támogatták a sportegyesületek vezetői, akik előre jelezték (és folyamatosan jelzik), ha biztosítást igényelnek egy-egy mérkőzésre (például feljutási, kiesési rangadóra, vagy szomszédvárak csatájára), így a focibarátok ezután is nyugodt körülmények között szurkolhatnak az összecsapásokon.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda – Magyar Labdarúgó Szövetség B-A-Z. Megyei Igazgatósága.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Emberölés Füzérkajatán
A rendőrök a fővárosban fogták el azt a férfit, aki Füzérkajatán megölt egy 85 éves nőt. Emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén …