2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Egy sorozat vége – Börtönben a zádorfalvai tolvaj

Az elfogott zádorfalvai tolvajt őrizetbe sem kellett venni, mivel kihallgatása után a bíróság által vele szemben korábban kiszabott büntetését foganatba vették. A közelmúltban több betöréses lopás történt Zádorfalván és a környező településeken. Az akkor még ismeretlen tolvaj többek között két zádorfalvai családi háztól segédmotor-kerékpárt, pénztárcát, mobiltelefont, nyakláncot, míg egy helyi közintézményből számítógépet és DVD lejátszót, továbbá a szuhafői ravatalozóról a vörösréz díszszegélyeket tulajdonította el, illetve egy alsószuhai ingatlanból kerékpárt kötött el.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói beazonosították a lehetséges elkövetőt, és elfogták a 19 éves zádorfalvai férfit. A rendőrségre előállított fiatalembert, kihallgatását követően azonnal büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, mivel korábban kiszabott börtönbüntetését nem kezdte meg.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást. A gyanúsított eleddig csoportos rablás, testi sértés és lopás miatt volt büntetve.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …
Megöltek egy férfit Miskolcon
Elhúzódó vitás helyzet vezetett ahhoz a halálos tragédiához, aminek következtében egy 36 éves férfi megölt egy 76 éves férfit. A rendőrség azonosított…

További cikkek