2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Röplabdások főznek a rászorulókra

Empátiájáról szeretné biztosítani a nélkülözőket a DVTK-FUX női röplabda csapta, ezért segítségképpen 50 adag egytálételt főznek a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete számára. A babgulyás elkészítését 12 sportoló és a DVTK Röplabda Akadémia Sportigazgatója, Dr. Szabó Éva vállalta. A főzéshez a helyszínt és az alapanyagokat a Drót bisztró biztosítja, az ételek kiosztását pedig népkonyháján végzi majd a humanitás szervezet.

 Az 50 adag ételt 17 órakor szállítja el a Drót bisztróból a Magyar Vöröskereszt. A felajánlást átveszi Grubert Roland megyei igazgató.

A DVTK női röplabda csapatának főtámogatója, a FUX Zrt., régóta partnere a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szervezetének. Közösen indították el a Győri kapuban ma is üzemelő „Enni adok, enni kapok” ládát, amelynek tartós élelmiszerrel történő töltéséről a Drót bisztrón és a Népkerti Vigadón keresztül folyamatosan gondoskodik a karitatív akció ötletgazdája, a FUX Zrt. tulajdonosa, Barkóczi István. Legutóbb pedig közös ételosztást rendezett a cég és a humanitárius szervezet, 2018. adventjén a mostanihoz hasonló akció keretében szintén egytálétellel vendégelték meg a hajléktalanokat és nélkülöző családokat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek