2022. 01. 19. szerda

Sára, Márió
1 EUR 357 HUF
1 GBP 427 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Csoportos létszámcsökkentés szándékát jelenti be a gazdasági társaság

Csoportos létszámcsökkentés szándékát jelenti be a gazdasági társaság

A Miskolc Holding Zrt. új vezetése 2019. decemberében átfogó vizsgálatot indított a saját szervezetén belül, a folyamatok racionalizálására. Ennek keretében a Miskolc Holding Zrt. Igazgatósága, egy új szervezeti és működési szabályzatot fogadott el.  A szervezeti folyamatok áttekintése után megállapítást nyert, hogy egyes területeken a feladatok ellátásához a szükségesnél jóval több létszám került foglalkoztatásra, valamint több esetben párhuzamosságok is feltárásra kerültek.

 A Miskolc Holding vezetése szerint, az elmúlt éveket jellemző nagyvonalú gazdálkodás nem tartható fenn, ezért a jogszabályoknak megfelelően, csoportos létszámcsökkentés szándékát jelenti be a Kormányhivatalnál, melynek létszáma összesen 95 fő. A fizikai állományból 25 főt, a szellemi állományból 70 főt érint majd a létszámcsökkentés.

A Miskolc Holding Zrt vezetése a jogszabályoknak megfelelően az Üzemi Tanáccsal, és a munkavállalókkal is ismertette a tervezett intézkedést.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Oltási akció
Az omikron vírusvariáns már Magyarországon is erőteljesen terjed, várhatóan tovább emelkedik a fertőzöttek száma. Ez a vírusvariáns rendkívül fertőzők…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum