2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Rallye a hétvégén Miskolcon

Rallye a hétvégén Miskolcon

Rallye a hétvégén MiskolconPénteken kezdődik, és vasárnap hajnalban ér véget a 17. Miskolc Rallye. Idén kifejezetten a városhoz közeli szakaszai vannak a versenynek, így a miskolciaknak nem kell messzire utazni. Pénteken már kora reggel, 6 órakor elkezdődött a program Diósgyőrben az adminisztratív és technikai átvétellel, majd 14 órakor volt a kapunyitás a népkerti salakpályán, ahol az érkezőket a tavalyi bajnok páros fogadta. A prológ 17 órakor kezdődött.
Szombaton szintén korán, reggel 6-kor startol el a mezőny az első gyorsasági szakaszon, Lyukó és Parasznya között. A második szakasz Királd-Ózd-Sáta, míg a harmadik ismét Miskolc közelében lesz, Bükkszentkeresztről jönnek le Bükkszentlászlóig.
Ezt követően a DVTK stadion melletti szervizpontban pihennek meg a versenyzők, majd  22 órától indulnak tovább.
Újabb két gyorsasági szakasz következik, a Mexikó-völgyből Bükkszentkeresztre, majd a Sáta-Ózd-Borsodbóta-Sáta vonal. A célbaérés várhatóan vasárnap hajnalban 4.30 körül lesz, a Stadion melletti szerviz ünneplik a versenyzőket, majd a Hotel Palotában lesz a díjátadó.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek