2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • „HÉTVÁGÁS” Baranta Világkupa – 2014. május 17-18.

„HÉTVÁGÁS” Baranta Világkupa – 2014. május 17-18.

Idén május 17-18-i hétvégén rendezik meg a Miskolci Generáli Arénában a „HÉTVÁGÁS” Baranta Világkupa. A tavalyi évekhez hasonlóan idén is nagy küzdelmek várhatóak, ahol eldől ki a legjobb összetett képességű harcos ebben az évben.

A név kötelez: a hét versenyszámból álló kétnapos versenyen pusztakezes küzdelmeket, szablya- és lándzsavívást, harci íjászatot valamint páros fegyveres vívásbemutatót is láthatnak a kilátogatók.

 

A barantások jellemzően minden versenyszámban indulnak (a végső győzelemhez legalább 5 versenyszámban indulni kell!), de mellette judosok, birkózók, kemposok, vívók és íjászok is indulnak a versenyen, mindannyian a saját versenyszámukban.

 

Szombaton a pusztakezes versenyszámok keretein belül a FILA Grappling Magyar Bajnokság is lezajlik, vasárnap pedig a nagyon látványos fegyveres küzdelmek kerülnek sorra. Ráadásként amolyan Magyar virtusként bemutatkozik az ostor- és fokospárbaj is. Haj-reá Magyarok!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek