2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Magyar startup vállalkozás forradalmasíthatja a kereskedelmi online árurendelést?

Magyar startup vállalkozás forradalmasíthatja a kereskedelmi online árurendelést?

Egy magyar startup cég készül meghódítani a világot. Az innovatív online árurendelő és árösszehasonlító rendszer április elején indult Magyarországon, és már több országgal folynak tárgyalások a terjeszkedésről.
Április elején indult Magyarországon és rövidesen több országban is debütál a rendeljvelünk.hu árurendelő rendszer, mely a kiskereskedelemben már elterjedt online rendelési lehetőségek előnyeit kiterjeszti az üzleti területre is. Magyarországon a 3 hete elindított rendeljvelünk.hu oldal segítségével a hazai nagykereskedők is erőfeszítések nélkül juthatnak el potenciális vásárlóikhoz, a másik oldalon pedig egy gombnyomásba kerül a legjobb ajánlat megrendelése, legyen szó élelmiszerekről, italokról vagy akár irodaszerekről.

 

Másfél éves fejlesztést követően április elején indult el az online rendszer, melynek segítségével a vásárlók teljes kontroll mellett könnyen, gyorsan egy online platformon végezhetik el árurendeléseiket, úgy hogy egy adott termékre több nagykereskedő ajánlatai közül választhatnak. A hosszú előkészítés és tesztelés után elindított rendszernek köszönhetően átalakulhat az eddig bevett gyakorlat: megszűnik a sokszor hosszadalmas megrendelési folyamat, az alkudozás, az esetleges vesztegetések és a jogosulatlan előnyökkel történő üzletszerzés. A tulajdonosok érdekeinek megfelelően átlátható és minden szereplő számára követhető folyamattá válik a rendszer segítségével az árurendelés folyamata.

 

Jelenleg a magyar oldalon már 20.000 különböző termékre, több mint 70.000 ajánlat található meg. A kezdeti sikereknek is köszönhetően már több országgal – többek között USA, Spanyolország, Ausztria, Anglia – folynak tárgyalások a további terjeszkedés lehetőségeiről. Jelenleg még elsősorban az étel és az ital szegmens dominál a kínálatban, ám elindult már más területek felépítése is, így hamarosan például a cégek irodaszerek széles választékát rendelhetik meg a legjobb árakon. Legyen szó akár étel-ital, irodaszer vagy egyéb termékekről, a legfontosabb szempont a minőség a termékek és szállítók terén egyaránt: a rendeljvelünk.hu csapata kizárólag minősített szállítókkal és nagykereskedőkkel dolgozik, így elkerülhetővé válnak a kellemetlen meglepetések a vevők számára.

 

Újszerű értékesítési csatorna – a beszállítók csak nyerhetnek

 

A beszállítók számára a regisztráció es a termékek megjelenítése ingyenes, és nem jár semmiféle többletfeladattal a rendszerbe történő bekerülés sem: a rendeljvelünk.hu csapata integrálja az adott cég készletnyilvántartó rendszerét. Ráadásul amennyiben ilyennel nem rendelkezik egy nagykereskedő, ideiglenesen ingyenesen biztosítja ezt az rendeljvelünk.hu. A felület segítségével egy adott cég termékei, akciói, különböző kedvezményei is folyamatosan láthatóak minden vevő számára. Lényegében tehát egy naprakész értékesítési csatorna jött létre, melynek fenntartásával nem kell foglalkoznia a nagykereskedéseknek, ezzel komoly sales és promóciós költségeket spórolhatnak éves szinten.

 

A legolcsóbb megoldás a vásárlóknak – akár 30%-os megtakarítás

 

A vásárlói oldal számára az előnyök nagyban hasonlítanak ahhoz, ami a kiskereskedelemben már évek óta megfigyelhető. A néhány percet igénybevevő regisztrációt követően az árak és a termékek egy gombnyomásra láthatóvá vállnak, és pár kattintással összeállítható az igényeknek megfelelő kosár. A piacon jelenlévő nagykereskedők tehát az online felületen versenyeznek a megrendelésekért. A vásárlói kosár összeállítását követően a megrendelésről automatikus értesítést kapnak a szállítók, így ezzel sem kell időt töltenie a vásárlónak. Ráadásul grafikonokon és különböző kimutatásokon keresztül elemezhető a megrendelések. A tulajdonos folyamatosan nyomon követetheti és visszaellenőrizheti az összes rendelést, így tökéletes kontroll alatt tartva vállalkozását, eddig erre nem volt lehetőség.  Az első tapasztalatok azt mutatják, a vásárlók – jelenleg többnyire vendéglátó ipari egységek – sok esetben nincsenek tisztában azzal, hogy akár 20-30 százalékkal kedvezőbb áron is hozzáférhetnek egyes termékekhez.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek