2022. 08. 8. hétfő

László
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Ponterős amerikai a kosarasoknál

Lassan teljes az Aluinvent DVTK Miskolc női kosárlabda-csapatának kerete, amelyhez kedden csatlakozik az amerikai hátvéd, Ivory Crawford is.

A 178 centiméter magas hátvéd idén végzett az University of Illinois-on, ahol az utolsó szezonjában mérkőzésenként átlagosan 15.6 pontot dobott (ezzel a 10. legeredményesebb játékos volt a Big Ten konferenciában) 46%-os hatékonysággal, leszedett mellé 5.4 lepattanót, adott a csapattársainak 3.36 gólpasszt és 2.56 labdát lopott az ellenféltől (a konferencia 4. legjobb teljesítménye). Az idény végén mind a média, mind a kosárlabda-szakemberek részéről külön elismerést kapott.

Ivory Crawford most kezdi profi pályafutását, de a szakemberek nagy jövőt jósolnak neki, aki hamarosan akár a női NBA-ben is megállja a helyét.

Előtte azonban szeptember 1-jén, kedden az Aluinvent DVTK Miskolccal kezdi meg a felkészülést az idényre. Rajta kívül a csapat másik két légiósa, Alyssia Brewer és Tina Jovanović is ekkor csatlakozik a társakhoz.
Névjegy

vezetéknév: Crawford
keresztnév: Ivory
születési idő: 1992. november 10.
születési hely: Chicago, (Illinois állam, Egyesült Államok)
poszt: hátvéd
Aluinvent DVTK Miskolc 2015/2016

játékosok
Arad Zsófia
Bálint Réka
Brewer, Alyssia
Czank Tímea
Crawford, Ivory
Horváth Bernadett
Jovanović, Tina
Rasheed Rita
Sikora Emőke
Szabó Petra
Szécsi Orsolya

stáb
Maikel Lopez vezetőedző
Ambrus Erzsébet másodedző
Fodor Csilla erőnléti edző és scouting
Imri Zsuzsanna masszőr
Szabó István technikai vezető

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Traktor-race
Közlekedési versenyt szerveznek a borsodi rendőrök mezőgazdasági gépjárművezetők részére. A traktor-futamot, azaz a mezőgazdasági gépjárművezetők v…
BORSOD RACE MEDIA KFT. – 2. ZEG Rally Show 2022 Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M Hosszabb kihagyás után a hétvégén újra rajthoz áll Lángi …

További cikkek