2022. 08. 15. hétfő

Mária
1 EUR 399 HUF
1 GBP 472 HUF

Helyi népszavazást minden új befogadóállomásról!

A Jobbik elképedve áll az előtt, hogy Siklósnagyfalu vezetője önként és dalolva szabadítaná rá migránsok tömegét a saját lakosságára, ráadásul annak megkérdezése nélkül. Életveszélyes tendenciának tartanánk, ha kistelepülések első emberei vágyott vagy valós fejlesztések, egészségház és közműépítés állami megvalósításáért cserébe migránsok befogadására, letelepítésére licitálnának. Ezzel az illegális bevándorlók körül egyfajta „másodlagos piac” alakulna ki, s az érintett, befogadásra infrastruktúra fejében igent mondó térségek lakossága elvesztené eddig megszokott életvezetésének lehetőségét.

A Jobbik éppen ezért arra szólítja fel a helyi vezetőt, hogy csak akkor álljon elő hasonló hagymázas ötleteknek akár csak vitára bocsátásával is, ha saját települése és a 15 kilométeren belül fekvő falvak, községek népe is helyi népszavazáson döntött arról, hogy a Magyarországot érő, több szempontból szervezettnek minősíthető invázió közepette befogadóállomást létesítene.

A Jobbikra természetesen egy ilyen, tudományos-fantasztikus filmbe illő forgatókönyv esetén is számíthat minden olyan polgár, aki helyi ellenállást fejtene ki a bevándorlók tömeges befogadása miatt. A migrációs megszállás és tervezett lakosságcsere kapcsán mi a zéró tolerancia pártján állunk. Amellett, hogy számunkra a martonfai civil ellenállási modell szolgál példaértékkel, valljuk, hogy hazánk számára az lenne a leginkább célravezető, ha egyáltalán nem engednénk át a határon az illegális úton érkezőket. Emellett a honvédség odavezénylése által megelőznénk a határainkat mosó áradat által hozott konfliktusokat, jövőbeni összecsapásokat.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…

További cikkek