2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Plüssdobálást rendez a MOL-Pick Szeged csapata

Plüssdobálást rendez a MOL-Pick Szeged csapata

Újra plüssdobást rendez a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata: a szurkolók december 1-én, az NB1 alapszakaszának 17. fordulójában áraszthatják el az újszegedi sportcsarnok pályáját az adománynak szánt kabalákkal.

Évek óta nagy sikerrel zajlik a MOL-Pick Szeged jótékonysági akciója, a plüssdobás. Mikulás napjához közeledve a csapat arra kéri a szurkolóit, hogy hozzanak magukkal kabalafigurákat, és azokat a meccs elején dobálják be a pályára. Az így összegyűlt plüssöket eljuttatják a város olyan intézményeibe, ahol a gyerekeknek még sok-sok örömet okozhatnak. Idén december 1-én, 18 órakor, a Mezőkövesd elleni mérkőzés előtti percekben „tör ki az ajándékeső” az újszegedi csarnokban. A belépő ezen az estén mindössze 100 forint, hogy minél több szurkoló élvezhesse a meccset és vehessen részt a jótékonysági dobálásban.

A kezdeményezés sikerére jellemző, hogy két évvel ezelőtt, amikor a szegediek a Győr csapatát fogadták, kétezer néző nagyjából 60 zsáknyi ajándékot dobált be a pályára.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…