2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Gyors helyzetfelismerés

Az Emődi Rendőrőrs járőrei még a tűzoltók kiérkezése előtt megkezdték a tűz továbbterjedésének megakadályozását egy helyi családi háznál.
A Miskolci Rendőrkapitányság Emődi Rendőrőrsének járőrei 2015. november 28-án 11 óra 35 perckor Nyékládházán láttak el szolgálati feladatokat, amikor az egyik utcában egy családi ház udvaráról hatalmas, gomolygó füstre lettek figyelmesek. Az egyenruhások azonnal az ingatlanhoz siettek, majd felvették a kapcsolatot a tulajdonossal. A férfi elmondta a rendőröknek, hogy háza udvarán a garázs mögötti fa-tároló gyulladt ki. A járőrök azonnal áramtalanították az ingatlant, továbbá a gázt is elzárták, majd a tulajdonos porral-oltó készülékeivel megkezdték a tűz továbbterjedésének megakadályozását a tűzoltók kiérkezéséig, akik megfékezték a lángokat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Az ingatlan tulajdonosa másnap a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába telefonált be és fejezte ki elismerését Várkoly Péter r. főtörzsőrmester és Csirszki Norbert c. r. törzszászlós helytállásáért. A férfi elmondta, hogy „a rendőrök kiérkezésekor a lángok már 5-6 méter magasra csaptak fel és a rendőrök gyors reagálása akadályozta meg a tűz továbbterjedését a lakóépületre, mely feltehetően életet is mentett.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek