2021. 10. 16. szombat

Gál
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Gyors helyzetfelismerés

Az Emődi Rendőrőrs járőrei még a tűzoltók kiérkezése előtt megkezdték a tűz továbbterjedésének megakadályozását egy helyi családi háznál.
A Miskolci Rendőrkapitányság Emődi Rendőrőrsének járőrei 2015. november 28-án 11 óra 35 perckor Nyékládházán láttak el szolgálati feladatokat, amikor az egyik utcában egy családi ház udvaráról hatalmas, gomolygó füstre lettek figyelmesek. Az egyenruhások azonnal az ingatlanhoz siettek, majd felvették a kapcsolatot a tulajdonossal. A férfi elmondta a rendőröknek, hogy háza udvarán a garázs mögötti fa-tároló gyulladt ki. A járőrök azonnal áramtalanították az ingatlant, továbbá a gázt is elzárták, majd a tulajdonos porral-oltó készülékeivel megkezdték a tűz továbbterjedésének megakadályozását a tűzoltók kiérkezéséig, akik megfékezték a lángokat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Az ingatlan tulajdonosa másnap a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába telefonált be és fejezte ki elismerését Várkoly Péter r. főtörzsőrmester és Csirszki Norbert c. r. törzszászlós helytállásáért. A férfi elmondta, hogy „a rendőrök kiérkezésekor a lángok már 5-6 méter magasra csaptak fel és a rendőrök gyors reagálása akadályozta meg a tűz továbbterjedését a lakóépületre, mely feltehetően életet is mentett.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum