2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Lezárt ügyek: Bíróság előtt felelhet a szökött tolvaj

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a sátoraljaújhelyi férfival szemben, aki egy tolcsvai családi ház udvarán parkoló nyitott gépjárműből eltulajdonított egy övtáskát a benne lévő készpénzzel és személyes iratokkal együtt.

A Sárospataki Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a 33 éves L. Józseffel szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. április 30-án 21 órakor bement egy tolcsvai családi ház udvarára, ahol az ott nyitott állapotban parkoló személygépjárműből eltulajdonított egy övtáskát a benne lévő személyes iratokkal és készpénzzel együtt.

A rendőrök azonosították, majd elfogták és 2015. május 5-én gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt, aki ezt követően a hatóságok elől ismeretlen helyre távozott. A Sárospataki Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki a férfi ellen és 2015. november 11-én a szökésben lévő személyt elfogták a rendőrök.

A beismerő vallomást tett terhelttel szemben folytatott nyomozást 2015. november 16-án a rendőrség lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek