2021. 10. 16. szombat

Gál
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Lezárt ügyek: Bíróság előtt felelhet a szökött tolvaj

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a sátoraljaújhelyi férfival szemben, aki egy tolcsvai családi ház udvarán parkoló nyitott gépjárműből eltulajdonított egy övtáskát a benne lévő készpénzzel és személyes iratokkal együtt.

A Sárospataki Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a 33 éves L. Józseffel szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. április 30-án 21 órakor bement egy tolcsvai családi ház udvarára, ahol az ott nyitott állapotban parkoló személygépjárműből eltulajdonított egy övtáskát a benne lévő személyes iratokkal és készpénzzel együtt.

A rendőrök azonosították, majd elfogták és 2015. május 5-én gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt, aki ezt követően a hatóságok elől ismeretlen helyre távozott. A Sárospataki Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki a férfi ellen és 2015. november 11-én a szökésben lévő személyt elfogták a rendőrök.

A beismerő vallomást tett terhelttel szemben folytatott nyomozást 2015. november 16-án a rendőrség lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum