2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Országos döntő Bükkszentkereszten

Országos döntő Bükkszentkereszten

Országos döntő BükkszentkeresztenA hegyikerékpáros (MTB) diákolimpia országos döntőjét május 15-én, szombaton rendezi meg Bükkszentkereszten az MVSC MTB-szakosztálya. Az 1992- 2003 között született diákok 1,5-től 7,5 km-ig különböző távokon mérhetik össze tudásukat. Aki még nem nevezett, május 12-én, szerdáig még megteheti. A www.mdsz.hu honlapon, a letöltések menü alatt van egy egyéni nevezési lap, amit kitöltve, elektronikus formában kell visszaküldeni az mvsc@vipmail.hu e-mail címre. Az eredeti nevezési lapot kinyomtatva, aláírva, lepecsételve, a diákigazolvánnyal együtt el kell vinni a bükkszentkereszti Lapka-sportpályán kijelölt versenyközpontba, ahol szombaton  9 óráig, 1000 forint befizetése ellenében, helyszíni nevezést is elfogadnak. 9-10 óra között pályabejárás lesz, majd 10.15 órakor indul az első futam. A versenyen mindenki a saját kerékpárjával indulhat, melynek kerékmérete nem lehet nagyobb 29 collnál. A teljes távon fejvédő (bukósisak) használata kötelező!

A döntő fővédnöke Daragó Lászlóné, a Magyar Diáksport Szövetség alelnöke, a B.-A.-Z. Megyei testnevelési és Sportintézet igazgatója, míg a védnökséget Halász Rezső, Bükkszentkereszt polgármestere vállalta el.

Bővebb információ a 30/206-3602-estelefonszámon, valamint az mvsc@vipmail.hu e-mail címen kérhető.

 

SZIS

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek