2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 407 HUF
1 GBP 480 HUF

Miskolcon a kupadöntő

A kétszeres kupagyőztes Aluinvent DVTK rendezheti a Magyar Kupa nyolcas döntőjét március 2-4. között. A korábbi miskolci döntőkön hatalmas hangulat várta a csapatokat, ami idén is borítékolható.

Az Aluinvent DVTK jelezte a Magyar Kosárlabdázók Szövetségének, hogy megrendezné a döntőt, és az MKOSZ elnöksége elfogadta a jelentkezést. Így 2003 után ismét garantáltan jó hangulatú miskolci MK-döntő vár a csapatokra.
1994-ben a zsúfolásig telt miskolci csarnokban védte meg a Magyar Kupát a Diósgyőr

A Magyar Kupa előző évi kiírásában a kétszeres kupagyőztes Aluinvent DVTK a PEAC és a Győr ellen győzve bejutott a döntőbe, ahol a pihentebb Sopronnal már nem bírt. Így tíz év szünetet követően nyert ismét ezüstérmet a Diósgyőr.

Legutóbb 2003-ban rendeztek Miskolcon női kosárlabda MK-döntőt, előtte 1999-ben, de aki ott volt, a mai napig a 1993-as és az 1994-es finálét emlegeti, amikor az akkor DKSK-SeM néven szereplő csapat hazai pályán hódította el a kupát. Szó szerint remegett a parketta, amikor Madaras Judit a magasba emelte a serleget.
Negyeddöntő

2016. március 2., szerda
ZTE NKK – Aluinvent DVTK
CMB CARGO UNI Győr – Atomerőmű KSC Szekszárd
Ceglédi EKK – PINKK-Pécsi 424
PEAC-Pécs – UNIQA Sopron
Elődöntők

2016. március 3., csütörtök
ZTE/Aluinvent DVTK – Győr/Szekszárd
Cegléd/PINKK – PEAC/Sopron
Helyosztó

2016. március 4., péntek
bronzmérkőzés (az elődöntők vesztesei)
döntő (az elődöntők győztesei)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…

További cikkek