2022. 01. 21. péntek

Ágnes
1 EUR 356 HUF
1 GBP 427 HUF

Megkezdte a felkészülést a DVTK

Minden eddiginél korábban és minden NB I.-es csapatnál egy héttel hamarabb kezdte meg a felkészülést az OTP Bank Liga és a MOL Magyar Kupa tavaszi folytatására a DVTK labdarúgó csapata. Bár a naptár szerint december 28-át írunk, a piros-fehérek már-már tavaszias időben futhattak ki az edzőközpont műfüves pályájára.


Megkezdte a felkészülést a DVTK

Az első napon 20 mezőnyjátékos és 4 kapus állt a Geri Gergely vezette szakmai stáb rendelkezésére. Banislav Danilović, Hegedűs János és Molnár Gábor egyelőre a csapattól külön edzenek, mindhárom labdarúgónak tart még a sérülése utáni rehabilitációja.

Négy labdarúgó, José Cortés, Farkas Marcell, Augusto Max és Polgár Kristóf a DVTK engedélyével később csatlakozik a kerethez.
felkeszules_kezdete_00.jpg
Napi két edzéssel vette kezdetét a felkészülés a DVTK-nál
(Kattintásra galéria nyílik. Fotók: Szabó Krisztián)

A felkészülést a DVTK Labdarúgó Sportakadémia növendéke, a mindössze 16 esztendős Bánhegyi Bogdán is a felnőtt kerettel kezdte meg.

– Korán kezdtünk, mert nagyon sok munka szükséges és az idő rövid, hiszen január 20-án már bajnoki mérkőzést játszunk – nyilatkozta Geri Gergely, a DVTK vezetőedzője. – Szeretnénk kihasználni ezt a három hetet, hogy minél több munkát el tudjunk végezni a csapattal. Folyamatosan egyeztetünk Benczés Miklós sportigazgatóval, jóformán minden csapatrészbe szeretnénk játékost igazolni. Ha sikerül feltölteni a keretet, akkor nagyobb lesz a konkurenciaharc és még nagyobb lesz a nyomás a játékosokon. Motivált vagyok, szeretném megmutatni, hogy fel tudjuk rázni, át tudjuk építeni a csapatot és egy jó Diósgyőr fog tavasszal pályára lépni. Csak és kizárólag motivált játékosokkal szeretnék dolgozni, akik bíznak benne, hogy sikerül kiharcolnunk a bennmaradást és mindent meg is fognak ezért tenni. Ez a feladat, ezt kell megoldani. Nem könnyű, de nem lehetetlen.

A DVTK kerete

Kapusok
Antal Botond
Bánhegyi Bogdán (DVTK LSA)
Bukrán Erik
Danilović, Branislav

Mezőnyjátékosok

Dražić, Stefan
Grozav, Gheorghe
Hasani, Florent
Hegedűs János
Iszlai Bence
Ivanovski, Mirko
Kalandadze, Aleksandre
Karan, Dejan
Korbély Kristóf (DVTK LSA)
Makrai Gábor
Márkvárt Dávid
Memolla, Hysen
Molnár Gábor
Omarashvili, Giorgi
Orosz Donát (DVTK LSA)
Rui Pedro
Shestakov, Serhii
Szűcs Kornél (DVTK LSA)
Vági András
Zsiga Máté (DVTK LSA)

Később csatlakozik

Cortés, José
Farkas Marcell (DVTK LSA)
Max, Augusto
Polgár Kristóf

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nagyszerű győzelem!
A Ritmus Ase az A-Híd Szilveszter Rallye-ra visszatért a 2019-ben közös bajnoki címet szerzett Vincze Ferkóhoz és a győztes recept ismét működött, a K…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum