2021. 07. 28. szerda

Szabolcs
1 EUR 359 HUF
1 GBP 420 HUF

Második hely Oroszlányban!

Tim Gábor ebben az évben a MARB Rallye Bajnokságban versenyzik. A négyszeres pályaautós bajnok vanyarci pilóta hamar felvette a ritmust, és a rali versenyeken is az élmezőnybe tartozik már.

Idén az Oroszlány Rallye volt az ötödik versenye, és eddig két abszolút, és három kategória győzelem szerepelt a neve mellett.

Timár Tamás navigátorával, nem kezdték jól a versenyt, az első gyorsasági szakaszon csak a 8. helyet autózták. Innen azonban tudtak tempót váltani, és minden további szakaszon gyorsultak, és az összesen 6 szakaszt magába foglaló versenyt a második helyen fejezték be.

Az eredménynek köszönhetően Tim Gáborék már vezetik a 2000cc-es kategória tabelláját, de harcba vannak az abszolút győzelemért is.

“Az előző versenyen beleszaladtunk egy pofonba, és nagyon sokat kaptunk Zobákpusztán. Most jóval felkészültebben érkeztünk, és ennek meg is lett az eredménye. Egy újabb típusú gumin mentünk, ami az elején megtréfált, de sikerült hozzá szoknunk! Ez már nem pályaversenyzés, itt nem lehet semmit begyakorolni, élesben kellett változtatnom a vezetésemen. Most már elég jól állunk a bajnoki táblázaton, de innen jön a neheze, valahogy kell még egy kis plusz, hogy meg is tudjuk nyerni a bajnokságot.” – foglalta össze Tim a verseny után.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Majdnem teljes sikerrel koronáztuk meg mindkét versenyzőnk kedvenc versenyét, a Székesfehérvár-Veszprém Rallye-t, hiszen mindketten a dobogón végeztek…

További cikkek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy hét alatt 27 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Archívum

Menü

Archívum