2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 28-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Egy menetrendszerinti autóbusz közlekedett 2017.  augusztus 28-án 12 órakor Miskolcon a Szentpéteri kapuban. A jármű vezetője forgalmi okokból fékezett, amely során egy utas elesett és a baleset következtében a könnyű sérülései keletkeztek.

Egy férfi közlekedett személygépkocsijával 2017.  augusztus 28-án 12 órakor a Kovácsvágás és Pálháza közötti útszakaszon. A jármű vezetője nem megfelelően választotta meg autója sebességét és emiatt az árokba csúszott. A baleset következtében a sofőrnek könnyű sérülései keletkeztek.

Egy nő közlekedett autójával 2017.  augusztus 28-án 16 órakor az Edelény és Damak közötti útszakaszon. A személygépkocsi vezetője sebességéből adódóan az útról lesodródott és az árokba borult. A baleset következtében a sofőrnek súlyos sérülései keletkeztek.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tíz esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg sebességüket, legyenek türelemmel egymás irányába, hiszen mindenkit hazavárnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elindult a dohány-kontroll
Július elején megindult a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett „törés”. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága – a…
Álságos portékák
Egy fél kamionnyi hamis játékra és telefontartozékra bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyulánál. F…

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…