2021. 09. 16. csütörtök

Edit
1 EUR 349 HUF
1 GBP 408 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 28-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Egy menetrendszerinti autóbusz közlekedett 2017.  augusztus 28-án 12 órakor Miskolcon a Szentpéteri kapuban. A jármű vezetője forgalmi okokból fékezett, amely során egy utas elesett és a baleset következtében a könnyű sérülései keletkeztek.

Egy férfi közlekedett személygépkocsijával 2017.  augusztus 28-án 12 órakor a Kovácsvágás és Pálháza közötti útszakaszon. A jármű vezetője nem megfelelően választotta meg autója sebességét és emiatt az árokba csúszott. A baleset következtében a sofőrnek könnyű sérülései keletkeztek.

Egy nő közlekedett autójával 2017.  augusztus 28-án 16 órakor az Edelény és Damak közötti útszakaszon. A személygépkocsi vezetője sebességéből adódóan az útról lesodródott és az árokba borult. A baleset következtében a sofőrnek súlyos sérülései keletkeztek.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tíz esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg sebességüket, legyenek türelemmel egymás irányába, hiszen mindenkit hazavárnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gömörszőlősi Őszelő kulturális nap az ország mesés csücskében, a Szíves Fogadó közösségi ház átadásával és a Gömöri Termékbolt megnyitásával.  …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum