2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Latyakfutás

Bogács-Cserépfalu-Bükkzsérc útvonalon latyakfutást szervezett a mezőkövesdi Tó, Tenger, Folyó, Nyíltvízi Úszóklub február 27-én. A rendezvényen mintegy 16 futó vett részt.

A sportolni vágyók reggel fél tíztől nevezhettek a latyakfutásra a bogácsi Jurta Campingben. A futás 11 órakor indult. A 14 km-es távot esőben Bogácsról Cserépfalun keresztül Bükkzsércig aszfaltos úton, majd Bükkzsérctől vissza Bogácsig pedig földúton tette meg a 16 futó. A legelsőként célba érő Bertha Gábor mintegy 1 óra 2 perc alatt tette meg a távot, akit pár perc késéssel Kiss Gábor követett, majd pedig a mezőny többi tagja is pár perccel lemaradva beért a célba. A résztvevők Bajzát Lászlótól, a Tó, Tenger, Folyó, Nyíltvizi Úszóklub vezetőjétől emlékkorongokat kaptak ajándékba, valamint tombolasorsolás keretében mindenki vehetett át ajándékot.

Külön díjazták a mezőny legfiatalabb versenyzőjét, Csörgő Pétert, valamint a legidősebb futót, a Bogács-Cserépfalu-Bükkzsérc latyakfutás megalapítóját, Kovács Attilát.

A rendezvény végén a latyakfutók a Bogácsi fürdőben lazíthattak, vezethették le a 14 km-es táv fáradalmait.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek