2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Kiesett a Renegades

Izgalmas mérkőzésen az összeszedettebben játszó Eger Heroes hazai pályán győzte le a Miskolc Renegades-t, és jutott a McDavid Divízió I. döntőjébe.

Az Ifjúsági pálya alkalmatlansága miatt csak félig hazai pályán fogadta a házigazda miskolci csapat az Egert, a város vezetésének közbenjárására ugyanis a DFC Kft. rendelkezésre bocsájtotta a DVTK egyik gyakorló pályát.

A meccs tétje és az új környezet közel 200 nézőt csábított Diósgyőrbe, a két szomszédvár összecsapására. A kezdés a vendégeknek sikerült jobban, az első negyedben rövid idő alatt futottak egy TD-t, majd Jáborcsik Márk szépített egy Field Goal-lal, mivel azonban Jaroslav Prazenica TD-jét szabálytalanság miatt visszafújták, maradt az egri előny.

3:7 (3:7 zárójelben a negyedek eredményei)

A második negyed is Heroes TD-vel és extra ponttal kezdődött, majd Lakatos Bence touchdown-ja és Jáborcsik Márk extrája csökkentette megint 4 pontra az egri előnyt. A félidő vége előtt ismét eredményes lett az Eger, így 11 pont különbséggel fordultak a csapatok.

10:21 (7:14)

A második félidőben kellett volna megrázniuk magukat a Renegátoknak, azonban ez nem sikerült. A harmadik negyedben ismét egri touchdown-nal nőtt a különbség (az extrát viszont kivédekezték).

10:27 (0:6)

A végjátékban Lakatos Bence és Jáborcsik Márk újabb 7 ponttal csökkentette a különbséget, ez azonban kevés volt a győzelemhez. A végeredmény: Miskolc Renegades – Eger Heroes :  17 – 27 (7:0)

A Divízió I. döntőjébe így az Eger jutott, a Miskolc Renegades számára véget ért a szezon, a tervek szerint 2015 őszén láthatják őket játszani a szurkolók.
Fotó:Bodnár Enikő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Eszter; Csabi a Rally Hungary-n
2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. Íme a nyilatkozatok a gyorsok után…

További cikkek