2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Kerékpáros Iskolai Kupa

Miskolc adott otthont a Kerékpáros Iskolai Kupa Borsod-Abaúj-Zemplén megyei selejtezőjének.
Az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság szinte megalakulásától kezdve a gyermekbalesetek, illetve a kerékpárosok fokozottabb védelmét szem előtt tartva, az általuk okozott, illetve elszenvedett balesetek megelőzése érdekében minden évben meghirdeti a Kerékpáros Iskola Kupát, melynek megyei területi versenyét 2014. május 6-án Miskolcon rendezték meg.

 

A megyei vetélkedő díjazása egyéni fiú, valamint lány kategóriában történt, az első három helyezett tárgyjutalomban részesült.

 

Maga a verseny KRESZ – elméleti részből, ügyességi és szabályossági pálya teljesítéséből állt. Az országos döntőn megyénk csapatát a 11 éves Leányvári Luca és a 14 éves Csorba Gábor diákok alkotják, akik mindketten a Ragályi Általános Iskola tanulói.

 

Az idén az országos döntő megrendezésének jogát a Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság nyerte el, amelyet Pécsett 2014. május 27-29. között rendeznek majd meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek