2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Csodálatos Indonézia kulturális előadás

2014. május 8-án csütörtökön este 18 órai kezdettel Miskolcon a Művészetek Házában lép fel a yogjakartai SANATA DHARMA Egyetem kórusa, tánccsoportja és zenészei.

CANTUS FIRMUS a kórusuk neve, GTSD Grisada a tánccsoport neve, hagyományos ütős hangszeren, a gamelánon játszanak a zenészek.
A Sanata Dharma Egyetem, melyet  jezsuitákkal közösen hoztak létre világiak, Közép-Jáva szívében, Yogjakartában található.
A világ negyedik legnépesebb országa számos népcsoportja kultúrájából hoznak különleges egyveleget.
Az Indonézia számos vidékéről elsajátított táncok mellett maguk is alkottak  újat a  művészet, a dráma és tánc ötvözésével a baletthez leginkább hasonlító kreációban.
Fellépnek más egyetemeken, elegáns szállodákban és Indonézia nagyobb városaiban.
A csoport  2014. május 7-én szerdán érkezik Magyarországra és péntek-szombat-vasárnap a SYMA Csarnokban megrendezendő Indonéz jótékonysági vásáron is adnak elő.
Az indonéz énekesek és táncosok nagy örömünkre a budapesti fellépéseik előtt megszakítják útjukat és Miskolcon is bemutatják egzotikus műsorukat.
A jótékonysági vásár bevételét a B.-A.-Z. megyei Girincsen működő Nyújtsd a Kezed Alapítványnak ajánlják fel. 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum