2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Kerékpáros családi nap – pénteken

Kerékpáros családi napra várják Diósgyőrben a kétkerekezőket május másodikán, a pénteki munkaszüneti napon. Ügyességi versenyek kicsiknek és nagyoknak, KRESZ memori, TOTÓ, óriás társas révén, játékosan tanulhatjuk, vagy éppen gyakorolhatjuk nem csak a kerékpározást, de a közlekedési szabályokat is. Újdonság lesz az az energia bringa, melyet meghajtva akár a helyszínen is feltölthetjük mobil telefonunkat, vagy éppen rádiót hallgathatunk. Érdemes felhozni a pincékből is a régen használt kétkerekűt, mert a kerékpáros szereldénél szakember segítségét kérhetjük. A közlekedési szabályoknak megfelelő kerékpáros felszerelés megismerésére is lehetőség nyílik.
Kiemelt célja a programnak a lányok, asszonyok bátorítása kerékpározásra. A „Nők a bicajon” standjánál a kerékpártól egyelőre ódzkodó nők kaphatnak segítséget. Ha több tevékenységet is kipróbálunk, a pontgyűjtő játék során jutalmunk kerékpáros mézeskalács, vagy banán turmix tekerés lehet.
A kerékpáros családi napot a Baráthegyi közösségi parkban (Árpád utcai
utolsó háztömb / Máltai szeretetszolgálat mögötti park) a Zöld Kapcsolat Egyesület szervezi. Pénteken, 15-18 óra között.

További információ:
www.zoldkapcsolat.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek