2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A megye rendőri szervei 2014. április 29-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci járőrök két fővel tulajdon elleni szabálysértés, egy nővel tiltott prostitúció, míg az ózdi és tiszaújvárosi rendőrök egy-egy személlyel szemben tulajdon elleni szabálysértés, illetve a távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci- és az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai további kettő, illetve egy körözött férfit fogtak el és vettek őrizetbe, akik elfogatóparancs hatálya alatt álltak.

Az említett ügyeken túl a szerencsi járőrök egy férfivel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság a 34 éves T. Gézáné és a 41 éves B. Éva megyaszói lakosokkal szemben, akik – három gyermekkorú társukkal –  2014. április 29-én 9 óra 45 perckor Megyaszó egyik utcájában előzetes szóváltást követően egymást kölcsönösen bántalmazták.

A helyszínre kiérkező járőrök a  garázdákat elfogták és a Szerencsi Rendőrkapitányságra előállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum