2023. 12. 7. csütörtök

Ambrus
1 EUR 381 HUF
1 GBP 445 HUF

Holnap újra kinyit a „Kemény”

A tervezett tartalommal és időintervallumban fejeződött be a Kemény Dénes Sportuszoda rendes évi karbantartása, így a sportbarátok augusztus 23-án, szerdán reggeltől a szokott nyitvatartási időben vehetik birtokukba újra a méltán kedvelt létesítményt.

Mint azt Simon Zoltántól, a Kemény Dénes Sportuszodát is üzemeltető  Miskolci Sportcentrum Kft. műszaki vezetőjétől megtudtuk, augusztus 5-én kezdődött el a nyári karbantartás, melyet a tervezett határidőre, augusztus 22-re sikerült befejezni. A tanmedence és a versenymedence fertőtlenítése, fugázása, ebből adódóan teljes vízcseréje mellett jelentős gépészeti karbantartás is szerepelt a munkák között. A közösségi terek, a helyiségek festése, az ablakok külső-belső tisztítása, az öltözők vizes szerelvényeinek átalakítása, egyéb berendezéseinek részleges cseréje szintén fontos részét képezték a munkálatoknak, melyeket külső vállalkozók bevonásával végeztek el. A korábbi évek jól bevált gyakorlatát folytatva azonban jó néhány feladatot a Miskolci Sportcentrum Kft. saját kivitelezésben, saját munkatársai hathatós közreműködésével  oldotta meg. A nagyközönség körében is komoly népszerűségnek örvendő létesítmény augusztus 23-án, szerdán a szokott időben, reggel 6 órakor nyitja meg újra a kapuit. Az úszóedzések augusztus 28-án, hétfőn indulnak újra.
A szintén a Miskolci Sportcentrum Kft. által üzemeltetett Diósgyőri Tanuszodában augusztus 21-szeptember 3. között végzik el a szükséges tisztítási, festési, karbantartási munkálatokat. Ez az uszoda szeptember 4-én, hétfő reggeltől várja majd újra vendégeit.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Horn Lilla és az autósport!
Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban. Lillával beszélg…

További cikkek