2024. 05. 8. szerda

Mihály
1 EUR 389 HUF
1 GBP 452 HUF

Harsányi siker a Bükk-kupán

Az idei évben a Harsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola, Harsány Község Önkormányzatának támogatásával rendezhette meg az általános iskolák között éves szinten lezajló sportversenyt, az immáron 41. alkalommal megrendezett Bükk-kupát.

A versenyen Bükkábrány, Bükkaranyos, Bükkszentkereszt-Répáshuta, Harsány és Kisgyőr települések felsős diákjai vettek részt június 1-én. A technikai megbeszélést a megnyitó követte, ahol csapatoknak lehetőségük volt megnézni egy a harsányi iskolás lányok által bemutatott előadást, majd a megnyitó után kezdetét vehette a verseny. Elsőként a futószámoké volt a főszerep, ahol 60, 80, 300 és 400 méteren bizonyíthattak a versenyzők. Ezt követően pedig a távolugrás következett 5.-6. és 7.-8. osztályos lebontásban. A továbbiakban az asztalitenisz és a fiúk számára a labdarúgó, a lányok számára pedig a kézilabda mérkőzések három helyszínen párhuzamosan folytatódtak. A versenyszámok szokásokhoz híven, külön-külön nemekre lebontva voltak megvalósítva, ezzel is biztosítva az egyenlő esélyeket. Az eredményhirdetés során kiderült, hogy összesítettben Bükkaranyos 36 ponttal ötödik, Bükkszentkereszt-Répáshuta 108 ponttal negyedik, Kisgyőr 114 ponttal harmadik, Bükkábrány 138 ponttal második és Harsány 162 ponttal első helyezést ért el. Természetesen egyénileg és csapat szinten is érmekkel, valamint elismerő oklevelekkel jutalmaztak minden versenyzőt. Mindemellett a győztes harsányi csapat a Bükk kupával és a legtöbb gólt rúgó játékos számára ajándékozott trófeával gazdagodott.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Eszter; Csabi a Rally Hungary-n
2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. Íme a nyilatkozatok a gyorsok után…

További cikkek