2023. 06. 7. szerda

Róbert
1 EUR 369 HUF
1 GBP 428 HUF

Futónap a Csanyik-völgyben

Az Egészségfejlesztési Iroda szervezésében: „Út Az Egészséghez”

A miskolci Egészségfejlesztési Iroda szervezésében 2018. szeptember 29-én megrendezésre kerülő futóverseny célja, hogy népszerűsítse az egészség megőrzését szolgáló rendszeres testmozgást és a természet szeretetének fontosságát.
A rendezvény ideje alatt az Egészségfejlesztési Iroda (EFI) és a  Lelki Egészségközpont (LEK) új szolgáltatásairól is tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők, hiszen a pszichés egészség ápolása kiemelt hangsúlyt kell kapjon hétköznapjainkban – különösen akkor, ha testi-lelki épségünk megőrzésére, fejlesztésére törekszünk.

A rendezvény valamennyi korosztály számára nagyszerű őszi programot biztosít: profi bemelegítéssel, zenével, versenyzéssel, nyereményekkel. Futva és sétálva is lehetőség van teljesíteni a választott távot (3, 6, 9 vagy 12 km), hogy mindenki a saját ritmusában élvezhesse ezt a szabadidős programot.
A versenyre hatalmas az érdeklődés, így a regisztráció már lezárult: csaknem 300 fő fog rajthoz állni ezen a szombat reggelen gyermektől a nyugdíjasig, versenyzőtől az abszolút hobbifutóig. Nem a sebesség a lényeg, hanem hogy mindenki együtt mozoghasson, és tegyen egészségéért – ezért is kap minden regisztrált ajándéktáskát a rajthoz, és egyedi érmet a befutáskor, melyet támogatóinak is köszönhet a szervezés.

Az Egészségfejlesztési Iroda feladata, hogy a lakosság számára egészségmegőrző programokat biztosítson, és a lelki egészség fejlesztésében is részt vegyen.
A testi-lelki egészség szorosan összefügg, ezért is kerül megrendezésre ez az esemény – ahol mozoghatunk, jó levegőn lehetünk, és közösen, együtt kapcsolódhatunk ki családtagjainkkal, barátainkkal.

A cél nem kisebb, mint a hagyomány megteremtése, hogy az „Út az Egészséghez” ösvényét jövőre is közösen taposhassa a sportos lakosság!

Lépjünk  együtt, tegyünk együtt az egészségünkért, egy egészségesebb életért!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek