2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Futó és bringás maraton a Bükkben

Az egy terepfutó- és egy hegyikerékpáros viadalt magába foglaló 3. Maratoni Hétvégét június 7-8-án rendezik meg Miskolcon és a Bükk-hegységben.

A kétnapos esemény kiváló megméretési lehetőséget kínál az amatőr és profi sportolóknak, családoknak, iskoláknak, baráti, munkahelyi társaságoknak.
Az erre az alkalomra kialakított „erdei stadiont”Miskolcon, a Majális-parkban, a Királyasztalnál jelölik ki a szervezők. 
A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny elnevezésű terepfutóversenyen egyéniben maraton (42,3 km), félmaraton (21 km), kismaraton (10,5 km) és a minimaraton (3,5 km) közül választhatnak a sportbarátok, de lesz maratoni váltó (4×10,5 km) is.

Két keréken, öt kategóriában
A 3. Maratoni Hétvége második napján, június 8-án, vasárnap – a Freeriderz SC jóvoltából – a 3. Kondenzgyík Maraton hegyikerékpáros rangsoroló verseny kínál megmérettetési lehetőséget a sportág szerelmeseinek. A 28 km-es körpályán három egyéni (28, 56 és 84 km) és egy váltó (3×28 km) számot rendeznek. A gyermekek számára – öt korcsoportban – külön-futamokat rendeznek majd.
A részletes versenykiírásokat a www.hegyimaraton.hu, illetve a www.miskolcmaraton.hu honlapokon lehet megtalálni, ahol már lehetőség van a legkedvezményesebb feltételeket kínáló előnevezésre is! 


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…