2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Futó és bringás maraton a Bükkben

Az egy terepfutó- és egy hegyikerékpáros viadalt magába foglaló 3. Maratoni Hétvégét június 7-8-án rendezik meg Miskolcon és a Bükk-hegységben.

A kétnapos esemény kiváló megméretési lehetőséget kínál az amatőr és profi sportolóknak, családoknak, iskoláknak, baráti, munkahelyi társaságoknak.
Az erre az alkalomra kialakított „erdei stadiont”Miskolcon, a Majális-parkban, a Királyasztalnál jelölik ki a szervezők. 
A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny elnevezésű terepfutóversenyen egyéniben maraton (42,3 km), félmaraton (21 km), kismaraton (10,5 km) és a minimaraton (3,5 km) közül választhatnak a sportbarátok, de lesz maratoni váltó (4×10,5 km) is.

Két keréken, öt kategóriában
A 3. Maratoni Hétvége második napján, június 8-án, vasárnap – a Freeriderz SC jóvoltából – a 3. Kondenzgyík Maraton hegyikerékpáros rangsoroló verseny kínál megmérettetési lehetőséget a sportág szerelmeseinek. A 28 km-es körpályán három egyéni (28, 56 és 84 km) és egy váltó (3×28 km) számot rendeznek. A gyermekek számára – öt korcsoportban – külön-futamokat rendeznek majd.
A részletes versenykiírásokat a www.hegyimaraton.hu, illetve a www.miskolcmaraton.hu honlapokon lehet megtalálni, ahol már lehetőség van a legkedvezményesebb feltételeket kínáló előnevezésre is! 


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Traktor-race
Közlekedési versenyt szerveznek a borsodi rendőrök mezőgazdasági gépjárművezetők részére. A traktor-futamot, azaz a mezőgazdasági gépjárművezetők v…
BORSOD RACE MEDIA KFT. – 2. ZEG Rally Show 2022 Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M Hosszabb kihagyás után a hétvégén újra rajthoz áll Lángi …

További cikkek