2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

Futással zárul a JABIL 3 Próba

Az idei JABIL 3 Próba szabadidősport eseménysorozat augusztus 8-án, pénteken a futással fejeződik be. A májusi kerékpározás és júniusi úszás utáni harmadik pontgyűjtő lehetőséget a 16. TVK Triatlon Nagyhét keretében megrendezendő pénzdíjas JABIL 1/3 Maraton jelenti.

A nagy népszerűségnek örvendő, tavaly afrikai és román sikerrel zárult pénzdíjas utcai futóverseny idén is három versenyszámot kínál a sportág amatőr és profi szerelmeseinek. A 14 km egyéni mellett a 4×3,5 km-es váltóban és a 3,5 km-es egyéniben is gyűjtögetni lehet a pontokat, hatot, illetve hármat-hármat. Lényeges információ, hogy mindenki csak egy versenyszámban indulhat!
Augusztus 2-tól nevezni csak a verseny napján, a helyszínen, a Bethlen Gábor út 7. (Hotel Phőnix szállodával szemben) alatti versenyközpontban lehet. Ebben az esetben 2000, illetve 1000 forint a nevezési díj. A JABIL 3 Próba próbafüzettel rendelkezők és JABIL Circuit Magyarország Kft. dolgozói részére a nevezés díjtalan.
A TVK-Mali Triatlon Klub által rendezendő erőpróba hivatalos felkészülési versenye az őszi 29.Wizz Air Budapest Félmaratonnak (http://www.futanet.hu/cikk/29-budapest-felmaraton-2014). A JABIL 1/3 Maraton 14 km-es távján induló versenyzők 50% kedvezménnyel nevezhetnek, abban az esetben, amennyiben már neveztek a 29. Wizz Air Budapest Félmaraton egyéni, 21,1 km-es távjára! Az érvényes nevezést a BSI-től kapott visszaigazolás bemutatásával kell igazolni.
Az elektronikus időméréshez szükséges chip-bérlése a Jabilos dolgozóknak és a próbafüzettel rendelkezőknek ingyenes, míg mindenki másnak 500 Ft. A chipek kauciója 1000 Ft, melyet leadást követően visszafizetnek.
A futópróbát teljesítők célba érkezés után emblémázott pólót kapnak ajándékba. A helyszínen kisorsolnak a próbázó Jabil-dolgozók között 3 pár Saucony-futócipőt is.

Berlin Maraton és ajándékcsomagok!
A 12 pontot, vagy annál többet megszerzett teljesítők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki. A legalább 15 pontot kiérdemlők joggal pályázhatnak a fődíjra, mely nem más, mint szeptember 26-29. között két darab, egy személyes, 4 napos utazás ((3 éjszaka, repülőjegy, szállás félpanzióval, reptéri transzfer) Európa egyik legnagyobb utcai futóversenyére, a Berlin Maratonra! Az egyik fődíj a Jabil-dolgozók között, míg a másik a többi induló körében talál majd gazdára.
További információ kérhető a 49/540-094-es telefonszámon, vagy a tvkmali@triatlon.t-online.hu e-mail címen, de a www.tvkmalitriatlon.hu honlapon is lehet tájékozódni a részletekről.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…