2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

A magyar föld védelméről miért nem lehet megkérdezni a magyar embereket?

A Kúria végzésében helybenhagyta a Nemzeti Választási Bizottság 842/2014. (III. 20.) határozatát földtörvény-aláírásgyűjtő ív ügyében. Így a Jobbiknak a magyar föld megvédését szorgalmazó népszavazási kezdeményezése nem indulhat el.
A nemzeti párt megdöbbenéssel tapasztalta, hogy a kérelmében megfogalmazott jogi érveléseket figyelmen kívül hagyta a Kúria. Ezzel a döntéssel nem csak egy újabb szög került a magyar föld koporsójába, de nyilvánvalóvá vált az is, hogy a kormányzat nem meri a magyar emberekre bízni saját földjük sorsát. A Jobbik biztos benne, hogyha a népszavazás létrejöhetett volna, a választók többsége úgy dönt, hogy a magyar föld, csak magyar tulajdonban maradhasson. Felvetődik az a kérdés is, hogy függetlennek nevezhető-e az az állam, akinek polgáraitól elveszik annak lehetőségét, hogy döntsön ősei földjéről, hogy véleményt mondhasson saját jövőjéről?

A közeljövő legfontosabb kérdése, hogy az októberi önkormányzati választásokon a lehető legtöbb, a magyar földért aggódó és azért tenni akaró képviselő kapjon bizalmat a szavazóktól. Rendkívül fontos, hogy a magyar föld védelmének ügye megjelenjen a lehető legtöbb önkormányzatban, ősszel erről is döntünk!

Magyar Zoltán országgyűlési képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum