2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Forgalomkorlátozások a Barátság Maraton idején

Forgalomkorlátozások a Barátság Maraton idején

A Miskolci Barátság Maraton utcai futóversenyt október 26-án, vasárnap rendezik meg a borsodi megyeszékhelyen.
Miután Miskolc MJV Önkormányzata felkarolta a rendezvényt, a Marathon Club SE és a Miskolc Egészséges Ifjúságáért Alapítvány – egy régi elképzelést megvalósítva – idén is a belvárosban hívja életre a minden eddiginél nagyobb érdeklődéssel kísért eseményt.

Az 5,27 km-es körpálya a következő útvonalon halad: Görgey Artúr út (rajt) – Corvin út – Uitz Béla út – Rákóczi út – Petőfi út – Dajka Gábor út- Széchenyi út – Déryné utca – Palóczi utca – Horváth Lajos út – Szentpáli utca – Corvin út – Dankó Pista út – Király úti járda – Budai József út – Görgey Artúr út (cél). A pálya térképe megtekinthető a http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=2349252We’ll   és a további részleteket is tartalmazó www.hegyimaraton.hu  internetes oldalon.
A verseny napján, a fenti utakon, 7.30-16 óra között részleges, vagy teljes útlezárásokra, forgalomelterelésre, forgalomlassításra kell számítani.
A kiváló együttműködést tanúsító partnerek (Miskolc MJV Önkormányzata, Miskolc Városi Rendőrkapitányság, Miskolci Önkormányzati Rendészet, MVK Zrt., Városgazda Kft.) munkatársai és a rendezők  ezt követően feloldják a teljes és részleges útlezárásokat, forgalomkorlátozásokat!   
Az útvonalakon érintett lakosságtól és az autósoktól ezúttal is elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért –fogalmazott Katona Ferenc önkormányzati képviselő, a Szervező Bizottság elnöke. – A rendezők, közreműködők példás összefogása mellett a lakosság megértésére, türelmére is nélkülözhetetlen szükség van, ahhoz, hogy egy sikeres rendezvénnyel öregbíthessük tovább Miskolc jó hírét és bekapcsolódjunk a nagy hazai utcai futóversenyek körforgásába!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek