2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
n3516610

Őrizetben a támadók – Videóval frissítve

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

n3516610

A rendőrség azonosította, előállította, majd bűnügyi őrizetbe vette azt az öt férfit, akik a gyanú szerint a közelmúltban Felsőzsolcán egy kisgyermeket elsodró, közlekedési balesettel érintett autóra rátámadtak és azt megrongálták.

 

 

 

 

 

Felsőzsolcán 2014. október 6-án 16 óra körüli időben helyi lakosok egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesettel érintett, segítségnyújtási szándékkal megálló személygépjárműre támadtak. A gépjármű megállását megelőzően az úton haladva elsodort egy kétéves kisfiút – aki mint később kiderült – a baleset következtében könnyebb, horzsolásos sérüléseket szenvedett.

A balesetet észlelve helyi lakosok rátámadtak az autóra, a gépkocsi jobb első ablaküvegét betörték és az autóban utasként tartózkodó 23 éves férfit megpróbálták kihúzni a járműből. Az autó 22 éves vezetője a támadást észlelve a gépjárművel a helyszínről a néhány utcával arrébb található lakására hajtott.

Az ügyben a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A végrehajtott adatgyűjtések és egyéb nyomozati cselekmények eredményeként a nyomozók 2014. október 7-én a késő délutáni, esti órákban előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a 22 éves Sz. Dávid, 30 éves B. Zsolt, 31 éves K. László, 40 éves H. Ernő, valamint 51 éves Sz. Antal helyi lakosokat.

A terhelteket a gyanúsítás közlését követően a nyomozóhatóság bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tesz előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…