2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Forgács kupa 14. alkalommal

Az idén a fővárosba került a vándorkupa.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2014. február 8-án tizennegyedik alkalommal rendezte meg Tiszaújvárosban a Forgács László Labdarúgó Emléktornát.

A sportrendezvény méltóképpen állít emléket egy olyan volt rendőri vezetőnek, aki a szakmai munka mellett jelentős figyelmet és energiát fordított a sportra és az emberi kapcsolatok ápolására.

A vándorserleget idén a Budapesti Rendőr Sportegyesület csapata nyerte, a díjat a torna névadójának özvegye, Forgács Lászlóné adta át. A hazai csapat a hatodik helyen végzett, a legjobb hazai játékos címet Virág József érdemelte ki.

 

Végeredmény:

    Budapesti Rendőr Sportegyesület
    Köztársasági Őrezred
    Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Az emlékversenyt megtisztelte jelenlétével dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei rendőr-főkapitány, Ruszkai József r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány-helyettes, dr. Kalapos István r. alezredes a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője, Bráz György Tiszaújváros polgármestere, valamint dr. Berta László nyugállományú r. vezérőrnagy az ORFK volt Bűnügyi Főigazgatója, egykori megyei rendőr-főkapitány is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…