2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Forgács kupa 14. alkalommal

Az idén a fővárosba került a vándorkupa.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2014. február 8-án tizennegyedik alkalommal rendezte meg Tiszaújvárosban a Forgács László Labdarúgó Emléktornát.

A sportrendezvény méltóképpen állít emléket egy olyan volt rendőri vezetőnek, aki a szakmai munka mellett jelentős figyelmet és energiát fordított a sportra és az emberi kapcsolatok ápolására.

A vándorserleget idén a Budapesti Rendőr Sportegyesület csapata nyerte, a díjat a torna névadójának özvegye, Forgács Lászlóné adta át. A hazai csapat a hatodik helyen végzett, a legjobb hazai játékos címet Virág József érdemelte ki.

 

Végeredmény:

    Budapesti Rendőr Sportegyesület
    Köztársasági Őrezred
    Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Az emlékversenyt megtisztelte jelenlétével dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei rendőr-főkapitány, Ruszkai József r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány-helyettes, dr. Kalapos István r. alezredes a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője, Bráz György Tiszaújváros polgármestere, valamint dr. Berta László nyugállományú r. vezérőrnagy az ORFK volt Bűnügyi Főigazgatója, egykori megyei rendőr-főkapitány is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Traktor-race
Közlekedési versenyt szerveznek a borsodi rendőrök mezőgazdasági gépjárművezetők részére. A traktor-futamot, azaz a mezőgazdasági gépjárművezetők v…
BORSOD RACE MEDIA KFT. – 2. ZEG Rally Show 2022 Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M Hosszabb kihagyás után a hétvégén újra rajthoz áll Lángi …

További cikkek