2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

ELBIR – bűnmegelőzési hírlevelek

űnmegelőzési tanácsokkal is szolgál az ELBIR januári kiadványa, különös tekintettel arra, hogyan lehet elkerülni az internet veszélyeit és megakadályozni a betörők okozta nem várt meglepetéseket.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya elkészítette, majd 2014 januárjában megküldte az érintetteknek az aktuális bűnmegelőzési témájú hírleveleit. A bűnmegelőzési szakemberek ezúttal tanácsokat adnak a lakosság számára, hogy ne váljanak a betörők áldozataivá és intelmekkel szolgálnak a szülőknek, diákoknak, oktatóknak az internet nem várt meglepetéseinek elkerüléséhez.

 A Borsod–Abaúj–Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezésére 2005. júliusában hozták létre az Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszert (ELBIR).

 
Az ELBIR lényege, hogy a rendőrség elektronikus levelezés (e-mail) útján juttatja el az önkormányzatok és azok szakintézményei, valamint a polgárok rendszerben regisztrált tagjai részére a mindig aktuális bűnmegelőzési információkat. A hírlevelek korábbi számai, valamint egyéb hasznos információk is megtekinthetők a B-A-Z. Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány Bűnmegelőzési Szolgálat honlapján: http://bunmegelozes.eu/index.html

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek