2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Forgács kupa 12. alkalommal

Az idén Tolna megyébe került a vándorkupa
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság február 11-én tizenkettedik alkalommal rendezte meg Tiszaújvárosban, a Forgács László Labdarúgó Emléktornát.

A sportrendezvény méltóképpen állít emléket egy olyan volt rendőri vezetőnek, aki a szakmai munka mellett jelentős figyelmet és energiát fordított a sportra és az emberi kapcsolatok ápolására is.
A programon a 12 meghívott csapat rendkívül színvonalas, sportszerű mérkőzéseket vívott. A vándorserleget az idén a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság csapata nyerte, a hazai csapat a nyolcadik helyen végzett.

a győztes csapat

A torna legidősebb játékosa a Nemzeti Nyomozóiroda színeiben pályára lépő Daragó László volt, a legjobb hazai játékos címet Séra Csaba (Sátoraljaújhely Rk, Cigándi Rendőrős parancsnoka) érdemelte ki.

a szervező, B-A-Z. MRFK csapata

Az emléktorna legsportszerűbb csapata részére a Rendőrtábornokok Egyesülete által felajánlott díjat az ORFK ÉM GEI csapata kapta, melyet Dr. Berta László nyá. r. vezérőrnagy adott át.

Végeredmény:                                          

I. Tolna MRFK

II. BRFK

III. Heves MRFK

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…