2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

Fogadjunk!

A labdarúgás történetében egyedülálló módon fogadást ajánl a klub a szurkolóknak. Amennyiben legalább 7777 szurkoló kilátogat a hét mérkőzés óta veretlen DVTK szombati Budapest Honvéd elleni mérkőzésére, akkor a klub a soron következő hazai bajnoki találkozó jegyáraiból 90% kedvezményt ad a drukkereknek.
Fogadjunk!

Mint azt minden diósgyőri tudja, a DVTK labdarúgói az elmúlt hét fordulóban nem találtak legyőzőre, négy győzelem mellett három döntetlen a csapat mérlege. Ráadásul a piros-fehérek legutóbb a bajnoki címvédő Vidi otthonából is elhozták a három pontot. Túlzás nélkül állítható, ez a csapat most valóban megérdemli, hogy mindenki mögéjük álljon, ezért a klubvezetés úgy döntött, fogadást ajánl a szurkolóknak.

Amennyiben a DVTK pontot szerez, akkor már sorban 8. mérkőzés óta lesz veretlen, ezért az a döntés született, hogy ha legalább 7777 szurkoló kilátogat szombaton a Budapest Honvéd elleni mérkőzésre, akkor a klub a következő hazai bajnoki találkozóján 90%-al lecsökkenti a jegyárakat.
Hívj el magaddal még egy Diósgyőrit! Töltsük meg újra a stadiont, nyerjünk együtt!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Ritmus ASE támogatott párosának, a Kiss Ferenc-ifj. Kiss Ferenc párosnak az idei Mitropa győzelmeit jelentik a címben szereplő számok, ugyanis a Vel…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum