2022. 05. 19. csütörtök

Ivó, Milán
1 EUR 383 HUF
1 GBP 452 HUF

Fogadjunk!

A labdarúgás történetében egyedülálló módon fogadást ajánl a klub a szurkolóknak. Amennyiben legalább 7777 szurkoló kilátogat a hét mérkőzés óta veretlen DVTK szombati Budapest Honvéd elleni mérkőzésére, akkor a klub a soron következő hazai bajnoki találkozó jegyáraiból 90% kedvezményt ad a drukkereknek.
Fogadjunk!

Mint azt minden diósgyőri tudja, a DVTK labdarúgói az elmúlt hét fordulóban nem találtak legyőzőre, négy győzelem mellett három döntetlen a csapat mérlege. Ráadásul a piros-fehérek legutóbb a bajnoki címvédő Vidi otthonából is elhozták a három pontot. Túlzás nélkül állítható, ez a csapat most valóban megérdemli, hogy mindenki mögéjük álljon, ezért a klubvezetés úgy döntött, fogadást ajánl a szurkolóknak.

Amennyiben a DVTK pontot szerez, akkor már sorban 8. mérkőzés óta lesz veretlen, ezért az a döntés született, hogy ha legalább 7777 szurkoló kilátogat szombaton a Budapest Honvéd elleni mérkőzésre, akkor a klub a következő hazai bajnoki találkozóján 90%-al lecsökkenti a jegyárakat.
Hívj el magaddal még egy Diósgyőrit! Töltsük meg újra a stadiont, nyerjünk együtt!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hétfőn szó szerint azt mondtam a parlamentben, hogy “amíg az Orbán-rendszerben élünk, addig a magyar nép soha, semmilyen kérdésben sem dönthet majd né…
Futás utánuk…
Negyedik helyezést értek el a borsodi rendőrök az országos Tisza-tó körüli futóbajnokságon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hat …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum