2022. 08. 11. csütörtök

Zsuzsanna, Tiborc
1 EUR 398 HUF
1 GBP 470 HUF

Fittnesz-futás Tiszaújvárosban

Két eseményből álló Fittnesz-futást hirdetett meg Tiszaújvárosban a TVK-Mali Triatlon Klub, melynek célja a közös sportolás biztosítása, a felmérési lehetőség megteremtése a helyi sportbarátok, az életmódváltást elhatározók számára, akik ily módon motivációt nyerhetnek a rendszeres testmozgáshoz.

A már a 2014-es jó forma eléréséhez vezető út első fordulóját október 12-én, szombaton, 10:00 órától rendezik meg az Ifjúsági Parkban, ahol korra és nemre való tekintet nélkül minden sportolni vágyó felnőtt és gyermek – a közös bemelegítést követően – teljesítheti a 2800 méteres (3 kör) távot. Lényeges információ, hogy nevezési díj nincs.
A résztvevők által teljesített időket a rendezők regisztrálják. A november 9-i második fordulóra az a cél, hogy minél többen megdöntsék októberi futóidejüket, így mindenki önmagával versenyez.
Az időeredményükön  legnagyobbat javítókat 14 év alatti (1999 -ben születettek, vagy fiatalabbak) és 14 év feletti (1998-ban, vagy később születettek) kategóriában külön értékelik, ők a második forduló után egyedi, emblémázott technikai pólót kapnak ajándékba.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Traktor-race
Közlekedési versenyt szerveznek a borsodi rendőrök mezőgazdasági gépjárművezetők részére. A traktor-futamot, azaz a mezőgazdasági gépjárművezetők v…
BORSOD RACE MEDIA KFT. – 2. ZEG Rally Show 2022 Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M Hosszabb kihagyás után a hétvégén újra rajthoz áll Lángi …

További cikkek