2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Kerítésléccel támadt a garázda nő

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást, mert 2013. október 6-án 19 óra 45 perckor egy mezőcsáti szórakozóhely előtt négy helyi férfi előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazta egymást. A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő 33 éves F. Sándort, a 24 éves R. Zoltánt, a 47 éves S. Jánost és a 22 éves R. Ádámot a rendőrök elfogták és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították. A Miskolci Rendőrkapitányság ugyancsak garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást, mert 2013. október 6-án 17 óra 10 perckor Miskolcon a Bellervölgyben egy nő előzetes szóváltást követően kerítésléccel bántalmazott egy asszonyt. A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő 51 éves Sz. Lászlónét a kiérkező rendőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

 

A megye rendőri szervei az elmúlt 24 órában tizennégy főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy tucat terménytolvajjal szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. A kazincbarcikai és mezőkövesdi rendőrök egy-egy férfit vettek szabálysértési őrizetbe falopásért.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain 2013. október 5-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

 

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzésen 2013. október 6-án egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 

A rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain, bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek